Αποστόλης Λαϊάκης

Δαγκώνουν οι «λύκοι»

Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 08:14

Αλλαγή ψυχολογίας στην Βόλφσμπουργκ με τον νέο προπονητή και μπορεί να πετύχει δεύτερη σερί νίκη κόντρα σε μια Γκλάντμπαχ που δεν πείθει.

Δαγκώνουν οι «λύκοι»

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Μόντζα. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά δεν έχουν κίνητρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αντίθετα η Νάπολι ψάχνει άμεση επιστροφή στις νίκες και ένα καλό σερί για να μπει και πάλι στο κόλπο διεκδίκησης της εξάδας για μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Ανώτεροι οι “παρτενοπέι” και το διπλό έχει βάση για ποντάρισμα σε απόδοση 1,89 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα στους «λύκους» με την άφιξη του Χάζενχιλ στον πάγκο, επέστρεψε στις νίκες και θέλει ένα καλό σερί. Η Γκλάντμπαχ παραμένει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και σίγουρα έχει αρκετά θέματα να λύσει, με τον Σεοάνε να είναι επισφαλής στην τεχνική ηγεσία. Άσος σε απόδοση 1,91 από την Betshop.

Μόντζα-Νάπολι 2 (1.89)

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr