Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 14:21

Η Εφές με νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή της στα πλέι-ιν και δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην Ευρωλίγκα, η Εφές φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές και έχοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες, κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την είσοδο στην δεκάδα και τα πλέι-οφ. Η νίκη είναι αρκετή για την Εφές χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι παντελώς αδιάφορος, με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία αλλά χωρίς άγχος παίζει ελεύθερα και μπορεί να σκοράρει. Η Εφές είναι ομάδα υψηλού ρυθμού και σκορ και ο άσος μαζί με το Over προσφέρουν μια αξιόλογη απόδοση στο 2,21 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και πάλι από την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Αλμπα. Οι “πράσινοι” με νίκη αναμένεται να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, μετρούν τέσσερις σερί νίκες και το κλίμα θα είναι πανηγυρικό καθώς ο βασικός στόχος επιτεύχθηκε και μάλιστα με το παραπάνω. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο Παναθηναϊκός έχοντας και την ψυχολογία μπορεί να καθαρίσει από νωρίς το ματς και να επικρατήσει με ευρύ σκορ απέναντι σε μια μαχητική αλλά με έλλειμμα ποιότητας, Άλμπα. Η ομάδα του Αταμάν μπορεί μάλιστα να καλύψει και το υψηλό χάντικαπ, σε απόδοση 1,97 από την Betshop.

Εφές-Ερυθρός Αστέρας 1+Over 169,5 2.21

Παναθηναϊκός-Αλμπα Βερολίνου 1 (-18,5) 1.97

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.