Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερη η Φράιμπουργκ

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 01:40

Η Φράιμπουργκ δεν έχει περιθώρια για απώλειες και κόντρα στην αδύναμη Ντάρμσταντ μπορεί να πάρει μια σημαντική νίκη στην μάχη για την εξάδα.

Ανώτερη η Φράιμπουργκ

Στην Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Φράιμπουργκ δοκιμάζεται στην έδρα της Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι περιμένουν ουσιαστικά την μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού τους, καθώς σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Φράιμπουργκ έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αλλά εκτός έδρας δείχνει πιο ικανή, μετρώντας δυο συνεχόμενα διπλά και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την εξάδα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (πιθανόν να βγει και ο 7ος). Λογικό φαβορί το διπλό σε αρκετά οριακά αποδεκτές τιμές, στο 1,86 από την Betshop.

Για την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Πορτιμονένσε φιλοξενεί την Κάζα Πία. Οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία νίκη επί της Τσάβες εκτός και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους αναφορικά με την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Πάντως η Πορτιμονένσε δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και η Κάζα Πία θα βρει χώρους να απειλήσει, πόσο μάλλον εκτός που δείχνει πιο ικανή στις αντεπιθέσεις, έχοντας ήδη έξι νίκες σε 14 εξορμήσεις. Παιχνίδι που κάλλιστα μπορούν να σκοράρουν αμφότεροι και σε καλές τιμές, στο 1,97 από την Betshop.

Ντάρμσταντ-Φράιμπουργκ 2 (1.86)

Πορτιμονένσε-Κάζα Πία Goal (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr