Αποστόλης Λαϊάκης

Με Λίβερπουλ και Φράιμπουργκ

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 08:19

Χωρίς περιθώρια η Λίβερπουλ αν θέλει να παραμείνει στην διεκδίκηση του τίτλου, μετά και τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ.

Με Λίβερπουλ και Φράιμπουργκ

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ αγωνίζεται με την Φούλαμ εκτός και πλέον τα περιθώρια για την ομάδα του Κλοπ έχουν στενέψει αν θέλει να παραμείνει στην διεκδίκηση του τίτλου. Η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας εντός ήταν σημαντικό πλήγμα και παρότι είχε την Πέμπτη και το παιχνίδι με την Αταλάντα (για τους 8 του Γιουρόπα Λιγκ, κέρδισε 1-0 εκτός αλλά αποκλείστηκε), η κούραση πρέπει να περάσει στην άκρη για τους “κόκκινους”. Από την άλλη η Φούλαμ παίζει χωρίς άγχος και παραμένει επικίνδυνη, ειδικά εντός έδρας και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Προβάδισμα στο διπλό και σε συνδυασμό με το over έχουμε μια αξιόλογη τιμή, στο 1,95 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Φράιμπουργκ φιλοξενεί την Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βρουν σταθερότητα στην απόδοση τους, με στόχο να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της έκτης θέσης. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για να πετύχει τον στόχο της κόντρα σε μια Μάιντζ που μπορεί να έχει βρει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, αλλά σαφέστατα υστερεί σε ποιότητα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η απόδοση του άσου έχει “ανοίξει” σε πολύ υψηλό ποσοστό και φτάνει το 2,65 στην Betshop.

Φούλαμ-Λίβερπουλ 2+Over (1.95)

Φράιμπουργκ-Μάιντζ 1 (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr