Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με υψηλές τιμές!

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 08:20

Νιουκάστλ και Στουρμ Γκρατς έχουν το κίνητρο και τις δυνατότητες για να περάσουν νικηφόρα από τις έδρες των Κρίσταλ Πάλας και Ραπίντ Βιέννης, αντίστοιχα.

Δυάδα με υψηλές τιμές!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δυο σπουδαίες νίκες και ουσιαστικά έχουν αποκτήσει μεγάλη διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη που ήταν και ο φετινός στόχος. Από την άλλη πλευρά, η Νιουκάστλ φαίνεται να βρήκε την φόρμα της την κατάλληλη στιγμή, μετράει αήττητο τεσσάρων αγώνων (με τρεις νίκες) και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια με στόχο να παραμείνει τουλάχιστον στην 6η θέση που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν κατά πολύ τον διπλασιασμό έχει αξία για ποντάρισμα και συγκεκριμένα στο 2,46 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Αυστρίας, η Στουρμ Γκρατς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ραπίντ Βιέννης για την φάση των πλέι-οφ. Η Στουρμ Γκρατς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και τον τίτλο από την μόνιμη-τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια-Σάλτσμπουργκ. Η Στουρμ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία ενώ εκτός έδρας έχει ηττηθεί μόνο μια φορά σε 13 εξορμήσεις. Από την άλλη πλευρά, η Ραπίντ παλεύει μόνο για την τρίτη θέση, αλλά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ενώ μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε πρόσφατα. Σε προκλητικές τιμές το διπλό που έχει βάση λόγω κινήτρου στο 2,50 από την Betshop.

Κρίσταλ Πάλας-Νιουκάστλ 2 (2.46)

Ραπίντ Βιέννης-Στουρμ Γκρατς 2 (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr