Αποστόλης Λαϊάκης

Άσοι με… Over

Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 12:11

Με την δύναμη της έδρας, Άουγκσμπουργκ και Μπενφίκα έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη κόντρα σε Βέρντερ και Μπράγκα, αντίστοιχα.

Άσοι με… Over

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Αουγκσμπουργκ φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης. Αρκετά καλό δεύτερο γύρο έχει κάνει η Αουγκσμπουργκ και πλέον έχει πιθανότητες για Ευρώπη (ανοίγει και η 7η θέση αν πάρει το κύπελλο η Λεβερκούζεν). Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα για την επίτευξη του στόχου, κόντρα σε μια Βέρντερ που δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια θέση στην δεκάδα. Ομάδες πάντως και οι δυο με ευάλωτες άμυνες και αν θέλει κανείς να αυξήσει την απόδοση μπορεί να συνδυάσει τον άσο με το Over, με τιμή 2.32 στην Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την 31η αγωνιστική στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα φιλοξενεί την Μπράγκα. Οι γηπεδούχοι μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ από την Μαρσέιγ εστιάζουν στο πρωτάθλημα, θέλοντας να διατηρήσουν ζωντανές όσες ελπίδες έχουν απομείνει για τον τίτλο (από την στιγμή μάλιστα που η πρωτοπόρος Σπόρτινγκ δοκιμάζεται στην έδρα της Πόρτο). Η Μπενφίκα είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία κάτι που πράττει και η Μπράγκα, με την τελευταία μάλιστα να έχει κίνητρο για την τρίτη θέση. Ο άσος έχει σαφέστατα προβάδισμα αλλά είναι σε χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια αξιόλογη απόδοση στο 2,14 από την Betshop.

Αουγκσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1+Over (2.32)

Μπενφίκα-Μπράγκα 1+Over (2.14)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr