Αποστόλης Λαϊάκης

Με την δύναμη της έδρας!

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 08:10

Η Αταλάντα είναι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση να φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αν εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην Μαρσέιγ.

Με την δύναμη της έδρας!

Σε επαναληπτικό ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, η Αταλάντα υποδέχεται την Μαρσέιγ. Μετά το 1-1 του πρώτου ματς στην Γαλλία, η πρόκριση είναι ανοιχτή για τις δυο ομάδες. Η Αταλάντα έχει ρίξει καλά στοιχεία σε όλη την πορεία της ως τώρα και φέτος μάλιστα έχει βελτιώσει πολύ την αμυντική της συνοχή (φαίνεται και στο πρωτάθλημα Ιταλίας). Η Μαρσέιγ από την άλλη πλευρά, δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Στο Σαμπιονά μάλιστα έχει χάσει έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα και υπάρχει άγχος για την επόμενη σεζόν. Όπως και να έχει πάντως, η Αταλάντα με την δύναμη της έδρας έχει τον πρώτο λόγο για νίκη-πρόκριση, σε απόδοση 1,75 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η δεύτερη επιλογή αφορά την αναμέτρηση της Μπελγράνο με την Ντελφίν για τον 3ο όμιλο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Μπελγράνο με νίκη κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και η πρώτη νίκη στην έδρα της μπορεί να αποτελέσει κλειδί. Αξιόλογη πορεία βέβαια και από την Ντελφίν (του Ισημερινού) αλλά σαφέστα στερείται ποιότητας έναντι των Αργεντίνων. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτός στις τιμές που προσφέρεται στο 1,87 από την Betshop.

Αταλάντα-Μαρσέιγ 1 1.75

Μπελγράνο-Ντελφίν 1 1.87

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr