Αποστόλης Λαϊάκης

Κάνει το πρώτο βήμα η Λιντς

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 - 08:10

Με την δύναμη της έδρας του “Ελαντ Ρόουντ”, η Λιντς έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, κόντρα στην Νόριτς.

Κάνει το πρώτο βήμα η Λιντς

Για το πρωτάθλημα Δανίας και συγκεκριμένα τα πλέι-άουτ, η Οντένσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χβιντόβρε. Οι γηπεδούχοι μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν μια διάθεση για βελτίωση αλλά πλέον είναι αργά καθώς και μαθηματικά υποβιβάστηκαν στην δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη, η Οντένσε είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς οι τρεις σερί ήττες (και πέντε ματς) χωρίς νίκη, κάνουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν «τελικό», αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες για παραμονή. Το κίνητρο από μόνο του είναι αυτό που οδηγεί στο διπλό σε απόδοση 2,10 από την Betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, υπάρχει ο επαναληπτικός ημιτελικός των πλέι-οφ, ανάμεσα στην Λιντς και την Νόριτς. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η πρόκριση δείχνει ανοιχτή αλλά σε αυτήν την περίπτωση, η έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Τα «παγόνια» είχαν την δεύτερη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας στο πρωτάθλημα ενώ στο «Ελαντ Ρόουντ» σκοράρουν εύκολα. Η Νόριτς δεν είναι βέβαια αμελητέα, αλλά θα πρέπει αυτήν την φορά να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων. Ο άσος έχει προβάδισμα, σε ένα ματς που η εικόνα από το πρώτο παιχνίδι θα είναι διαφορετική και μπορεί να συνδυαστεί και με το Over 1,5 σε απόδοση 1,97 από την Betshop.

Χβίντοβρε-Οντένσε 2 (2.10)

Λιντς-Νόριτς 1+Over 1,5 (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr