Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μπρεστ και Χάνσα Ροστόκ

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 - 08:17

Εξαιρετική η πορεία της Μπρεστ φέτος και θέλει να “κλείσει” με νίκη για να διεκδικήσει ακόμα και την τρίτη θέση.

Με Μπρεστ και Χάνσα Ροστόκ

Για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Χάνσα Ροστόκ υποδέχεται την Πάντερμπορν. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν μόνο νίκη και παράλληλα γκέλα της Βέχεν για να γλιτώσουν τον απευθείας υποβιβασμό (και να παίξουν μπαράζ παραμονής). Η Πάντερμπορν μπορεί να έκανε ένα καλό φίνις αλλά περιορίστηκε στην μετριότητα και σίγουρα δεν έχει κανένα κίνητρο. Μάλιστα η Χάνσα Ροστόκ αν κερδίσει έχει πολλές πιθανότητες για την 16η θέση, από την στιγμή που η Βέχεν παίζει εντός με την πρωτοπόρο Σαν Πάουλι που διεκδικεί τον τίτλο (έχει εξασφαλίσει και την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα). Ο άσος σε τιμές άνω του διπλασιασμού αξίζει το ποντάρισμα και συγκεκριμένα στο 2,36 από την Betshop.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μπρεστ αγωνίζεται στο γήπεδο της Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι έκαναν ουσιαστικά την... δουλειά τους, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία και η τελευταία αγωνιστική είναι περισσότερο σαν αγγαρειά. Από την άλλη πλευρά όμως, η Μπρεστ έχει κίνητρο και μάλιστα υψηλό καθώς διεκδικεί την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέτοια ευκαιρία δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη όταν μάλιστα έχουν κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά και το διπλό είναι στο 1,91 από την Betshop.

Χάνσα Ροστόκ-Πάντερμπορν 1 (2.36)

Τουλούζ-Μπρεστ 2 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr