Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε καλές τιμές!

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 16:55

Η Ουκρανία θέλει να πάρει ψυχολογία ενόψει Euro και μπορεί να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ κόντρα στην αδύναμη Μολδαβία.

Δυάδα σε καλές τιμές!

Σε φιλική αναμέτρηση ενόψει της προετοιμασίας του Euro, η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Μολδαβία στο Κισινάου. Σαφέστατα ανώτεροι οι Ουκρανοί που θέλουν την νίκη για να πάρουν και ψυχολογία ενόψει της τελικής φάσης. Η Μολδαβία είναι ομάδα χωρίς ιδιαίτερα επιθετικές αρετές, περιορίζεται περισσότερο στην αμυντική τακτική και για τον λόγο αυτόν, δύσκολα σκοράρει. Το διπλό είναι σε χαμηλές τιμές αλλά σε συνδυασμό με το no goal έχουμε μια αξιόλογη απόδοση και συγκεκριμένα στο 2,24 στην Betshop.

Στην Βραζιλία, η Μποταφόγκο υποδέχεται την Φλουμινένσε. Πολύ καλό ξεκίνημα για την Μποταφόγκο, με την επίθεση της να είναι αυτή που κάνει την διαφορά (μαζί με την Φλαμένγκο έχουν πετύχει τα περισσότερο γκολ) και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για κάτι καλό. Από την άλλη πλευρά, η Φλουμινένσε με εξαίρεση την νίκη στην πρεμιέρα, μετράει έκτοτε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και υπάρχει μια γκρίνια για την φετινή της πορεία και εικόνα. Στην παρούσα φάση λοιπόν ο άσος έχει αξία για ποντάρισμα σε τιμές διπλασιασμού από την Betshop.

Μολδαβία-Ουκρανία 2+NG (2.24)
Μποταφόγκο-Φλουμινένσε 1 (1.99)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr