Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από το Euro

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 08:14

Η Ισπανία έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει νικηφόρα σε έναν δύσκολο όμιλο κόντρα στην Κροατία ενώ Ουγγαρία και Ελβετία μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από μια φορά.

Δυάδα από το Euro

Για τον πρώτο όμιλο, Ουγγαρία και Ελβετία ρίχνονται στην μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελβετία είναι πιο έμπειρη τα τελευταία χρόνια αλλά η Ουγγαρία θα παλέψει, βγάζοντας πολύ μαχητικότητα και έχοντας κάνει πολύ καλό προκριματικό γύρο. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες χωρίς πολλές σκοπιμότητες και μπορούν να σκοράρουν και οι δυο σε ικανοποιητικές αποδόσεις του 1,97 στην Betshop.

Για τον 2ο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κροατία. Ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι νωρίς στην διοργάνωση αλλά είναι πιθανόν να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του ομίλου αλλά και την πρώτη θέση. Η Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε θα στηριχτεί στο... δόγμα, passing game και κατοχή μπάλας αλλά πλέον έχει γίνει και πιο απειλητική, με την παρουσία των Φεράν Τόρες και του Μοράτα, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη η Κροατία, είναι ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλα τουρνουά αλλά είναι θέμα πόσο θα αντέξουν οι “γερόλυκοι” κυρίως από τα τρεξίματα των αντιπάλων. Ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί σε αρκετά καλές τιμές στο 1,94 από την Betshop.

Ουγγαρία-Ελβετία Goal (1.97)

Ισπανία-Κροατία 1 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr