Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε εξαιρετικές τιμές

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 08:17

Η Ιλβες έχει δείξει καλή εικόνα στην Φινλανδία και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Λάχτι.

Διπλά σε εξαιρετικές τιμές

Για την πρώτη κατηγορία της Νοτίου Κορέας, η Σουγουόν δοκιμάζεται στην έδρα της Νταέτζεον. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες και αισιοδοξούν για ανάλογη συνέχεια, με στόχο να διατηρηθούν σε τροχιά τουλάχιστον εξάδας (και ίσως και παραπάνω). Από την άλλη, η Νταέτζεον παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοση της, δύσκολα κάνει θετικά σερί ενώ διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας. Σε άκρως ικανοποιητικές τιμές το διπλό και εδώ που αγγίζουν το 2.40 στην Betshop.

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Ιλβες αντιμετωπίζει εκτός την Λάχτι. Η Ιλβες αθόρυβα έχει καταφέρει να βρεθεί στην 4αδα και μάλιστα να δείχνει ικανή και για κάτι παραπάνω, με την σταθερότητα στην απόδοση που την χαρακτηρίζει καθ’ όλη την διάρκεια ως τώρα. Από την άλλη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Λάχτι, που παραμένει στα χαμηλά στρώματα, με μόλις μια νίκη σε 12 αναμετρήσεις και με σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με το Over για να πάρουμε υψηλότερη τιμή στο 2.13 από την Betshop.

Νταέτζεον-Σουγουόν 2 (2.40)

Λάχτι-Ιλβες 2+Over (2.13)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr