Μάκης Κασσαλιάς

Παρόλι από την MLS

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:55

Από την συναρπαστική MLS οι επιλογές μου στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, πρώτα με τη νίκη του Κάνσας επί της Μινεσότα.

Παρόλι από την MLS

Από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι το Κάνσας, διαθέτοντας και μία από τις σκληρότερες έδρες. Πορεύεται με ατού την καλύτερη επίθεση της περιφέρειας και κάλλιστα μπορεί να φέρει.. βόλτα την Μινεσότα που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της έχοντας χάσει έδαφος στο κυνήγι των πλέι οφ.

Ασο από ημίχρονο θα ποντάρω στο Ατλάντα-Σινσινάτι. Εχει ανεβάσει για τα καλά στροφές η Ατλάντα, με πέντε νίκες στα έξι τελευταία πλησίασε πια σε απόσταση βολής από τις προνομιούχες θέσεις της Ανατολής και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια. Με αντίπαλο μία από τις πλέον αδύναμες του πρωταθλήματος (μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία έχουν οι φιλοξενούμενοι) έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την επικράτηση, η οποία περιμένω να διαμορφωθεί από νωρίς.

Κλείσιμο με τον συνδυασμό άσου και over στο ΛΑ Γκάλαξι-Χιούστον. Με την επιστροφή του Τσιτσαρίτο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, οι Καλιφορνέζοι αποκτούν και πάλι μεγάλη δυναμική στην επίθεση. Φιλοδοξούν να εξασφαλίζουν το συντομότερο δυνατό εισιτήριο για τα πλέι οφ οι Γκάλαξι και χωρίς αμφιβολία το Χιούστον φαντάζει ως ιδανικό… θύμα. Κάκιστοι εκτός Τέξας οι Ντινάμο, η πολύ ευάλωτη άμυνα τους θα συναντήσει μεγάλα προβλήματα και δύσκολα θα αντέξει, ρισκάρω τον άσο από ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

  1. Ατλάντα-Σινσινάτι 1/1 2.25
  2. Κάνσας-Μινεσότα 1 1.80
  3. ΛΑ Γκάλαξι-Χιούστον 1/1 2.40

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr