Μάκης Κασσαλιάς

Με Νορθάμπτον και Νιούπορτ

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 17:22

Πλούσιο το πρόγραμμα, πάμε με τέσσερις επιλογές.

Με Νορθάμπτον και Νιούπορτ

Στα γνώριμα… λημέρια της MLS και της Λιγκ2 θα κινηθώ και αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, αρχικά επιλέγω τον άσο στο Νορθάμπτον-Καρλάιλ. Φιλόδοξοι οι γηπεδούχοι, που έχοντας ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα σκαρφάλωσαν πια στις θέσεις απευθείας ανόδου. Απέναντι στην Καρλάιλ αναζητούν το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο και έχουν μεγάλη τύχη να τα καταφέρουν, μιας και οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν προβληματική πορεία. Γι’ αυτό και προχώρησαν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Μόλις ένα διπλό σε επτά εξορμήσεις έχει η Καρλάιλ, ξεκάθαρο το φαβορί.
Η έτερη επιλογή μου στην Λιγκ2 είναι ο άσος στο Νιούπορτ-Στιβενέιτζ. Οι Ουαλοί έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στο πρώτο κομμάτι της περιόδου και γι’ αυτό δεν βρίσκονται καν στις θέσεις πλέι οφ, αλλά έχουν δυναμική για ψηλότερα. Αντιθέτως, η Στιβενέιτζ ως είθισται εμπλέκεται και φέτος στη μάχη παραμονής, έχοντας μόλις μία νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Ειδικότερα στις εξορμήσεις της εμφανίζει μεγάλες αδυναμίες (πέντε ήττες σε επτά ματς, όπου σκόραρε μόνο τέσσερις φορές). Ασος λοιπόν και εδώ.
Πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά για τον συνδυασμό άσου και over στο Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ. Κομβικό ματς για τους «βασιλικούς» στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν θέση στα πλέι οφ, ενώ οι Ερθκουέικς ούτε μαθηματικά προλαβαίνουν πλέον. Μέσα στην Γιούτα το Σολτ Λέικ δεν χαρίζει… κάστανα, αυτό είναι το μεγάλο ατού στην προσπάθεια να πετύχει τους στόχους της κι έτσι θα το εμπιστευτώ. Συνδυάζοντας τη νίκη του με over, καθώς και οι δύο ομάδες είναι ξεκάθαρα επιθετικές.
Ιδια επιλογή και στο Φιλαδέλφεια-Σινσινάτι. Και η Γιούνιον είναι στις ομάδες που δίνουν μάχη για τα πλέι οφ, βρίσκεται σε αρκετά ευνοϊκή θέση αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί. Το Σινσινάτι έχει τα… χάλια του, καθώς και στην τρίτη του συμμετοχή στην MLS θα τερματίσει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Δέκα διαδοχικές ήττες η κάκιστη επίδοση της ομάδας από το Οχάιο και κατά πάσα πιθανότητα θα υποστεί ακόμη μία ήττα, λογικά με over καθώς η άμυνα του είναι… τρύπια.

189. Νορθάμπτον-Καρλάιλ 1 1.95
239. Νιούπορτ-Στιβενέιτζ 1 1.92
347. Σολτ Λέικ-Σαν Χοσέ 1&over 2.15
501. Φιλαδέλφεια-Σινσινάτι 1&over 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr