Μάκης Κασσαλιάς

"Στοπ" στην κατηφόρα η Γουόλσολ

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:34

«Ξεφούσκωσε» απότομα μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα η ομάδα του Μάικλ Φλιν αλλά μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην προβληματική Κόλτσεστερ.

Αφθονες οι επιλογές στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, πάμε απευθείας στο δια ταύτα. Στο νησί διεξάγονται πλήρεις αγωνιστικές στις μικρές κατηγορίες και έχω εντοπίσει δύο σημεία από την Λιγκ2. Αρχικά στο Μάνσφιλντ-Καρλάιλ περιμένω επικράτηση των γηπεδούχων και όχι με.. επαγγελματικό 1-0. Οι φιλοδοξίες των γηπεδούχων φτάνουν στην άνοδο, πάντως στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος εμφανίζονται ασταθείς μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην έδρα τους πάντως είναι.. άχαστοι, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Από την πλευρά της η Καρλάιλ στοχεύει πρωτίστως στην άνετη παραμονή, μειονεκτεί σε ποιότητα από την αποψινή της αντίπαλο και δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα, ο άσος πληρώνει λίγο και θα τον συνδυάσω με την επίτευξη τουλάχιστον δύο τερμάτων.

Η έτερη επιλογή μου από την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας είναι ο άσος στο Γουόλσολ-Κόλτσεστερ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά, με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά γρήγορα ξεφούσκωσαν έχοντας πλέον συμπληρώσει επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Χαμηλές πτήσεις από την Κόλτσεστερ έχοντας όλη κι όλη μία νίκη σε επτά αγωνιστικές, ξεκάθαρο το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών θα εμπιστευτώ δύο γηπεδούχους συνδυαστικά με over. Μεταμορφωμένο προς το καλύτερο, αλλά μόνο επιθετικά το Κάνσας μετά από κάποιες ποιοτικές προσθήκες, ιδιαίτερα στα εντός έδρας ματς έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Θα βρει πολλές ευκαιρίες απέναντι στην κάκιστη αμυντικά Ουάσινγκτον και το πιθανότερο σενάριο θέλει την ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα να γνωρίζει ακόμη μία βαριά ήττα, μπορεί πάντως να σκοράρει έστω μία φορά απέναντι σε μία επίσης κακή άμυνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

630. Μάνσφιλντ-Καρλάιλ 1&over 1.5 2.00

628. Γουόλσολ-Κόλτσεστερ 1 1.97

738. Κάνσας-Ουάσινγκτον 1&over 1.74

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr