Μάκης Κασσαλιάς

Μαύρα χάλια η Ζυρίχη

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 13:26

Σε Γιουρόπα και Κόνφερενς η στοιχηματική σκυτάλη, πάμε με μία δυάδα με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Μαύρα χάλια η Ζυρίχη

Αρχικά στο Γιουρόπα Λιγκ, επιλέγω το διπλό στο Ζυρίχη-Μπόντο Γκλιμτ. Απογοητεύουν.. οικτρά οι γηπεδούχοι, είναι 13 αγωνιστικές χωρίς στο ελβετικό πρωτάθλημα και πάνε να «καταφέρουν» το.. ακατόρθωτο δηλαδή να υποβιβαστούν κι ενώ είναι οι κάτοχοι του τίτλου! «Λίγη» και στην Ευρώπη η Ζυρίχη με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα ματς του ομίλου, ήδη αποκλεισμένη φυσικά αν και διατηρεί κάποιες ελπίδες για την 3η θέση. Αντιθέτως η Μπόντο βρίσκεται σε καλή.. φάση, με ευρείες νίκες στο νορβηγικό πρωτάθλημα και εδώ παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στα νοκ άουτ. Είναι σαφώς πιο ποιοτικοί οι Νορβηγοί και θα τους εμπιστευτώ.

Στο Κόνφερενς Λιγκ, κυκλώνω τον άσο στο Χαρτς-Ρίγας Σκόλα. Οι Σκωτσέζοι υπερτερούν αγωνιστικά, μπορεί να έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης αλλά θα τις εξαντλήσουν. Οι Λετονοί έχουν πολύ ευάλωτη άμυνας, η διαφορά στη δυναμική των δύο ομάδων φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς της Λιθουανίας (0-2) και περιμένω.. μία από τα ίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζυρίχη-Μπόντο Γκλιμτ 2 2,02

Χαρτς-Ρίγας Σκόλα 1 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr