Μάκης Κασσαλιάς

Γκολ-γκολ στο Ιαπωνία-Κροατία

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 13:50

Με δύο επιλογές μέτριου ρίσκου θα κάνουμε παιχνίδι την Δευτέρα.

Γκολ-γκολ στο Ιαπωνία-Κροατία

Το Ιαπωνία-Κροατία αποτελεί σύγκρουση δύο διαφορετικών ποδοσφαιρικών κόσμων, με τους Ασιάτες να βασίζονται στην ταχύτητα ενώ τους Βαλκάνιους στην τεχνική και την εμπειρία. Η Κροατία προσφέρεται ως φαβορί, αλλά λίγο αυτό λίγο απασχολεί τους Ιάπωνες που νίκησαν κοτζάμ Γερμανία και Ισπανία και εννοείται θα κάνουν κατάθεση ψυχής ώστε να βρεθούν για πρώτη φορά στα προημιτελικά. Επικίνδυνη επιθετικά η Ιαπωνία, όχι όμως και τόσο αξιόπιστη αμυντικά (σε όλα ματς δέχτηκε γκολ), ενώ και η Κροατία… ξυρίζει επιθετικά αλλά δεν παίρνει τον ίδιο καλό βαθμό αμυντικά (είχε τύχη κόντρα στο Βέλγιο) και βρίσκουμε αξία στο γκολ-γκολ (1.95).

Στο κυπριακό πρωτάθλημα, η Ομόνοια υποδέχεται την Καρμιώτισσα λίγες ημέρες μετά την αναμέτρησή τους στο κύπελλο όπου το "τριφύλλι" επικραώντας με 2-1 πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά. Αν και βρίσκονται περίπου στην ίδια βαθμολογική μοίρα, δεν τίθεται θέμα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Σαφέστατα η Ομόνοια, που πάντως έχει μείνει πίσω εξαιτίας των κακών επιδόσεων εκτός έδρας, χρειάζεται απαραίτητα νίκη για να μην μείνει ακόμη πιο μακριά από την εξάδα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα μαχητικό αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων σύνολο, δυσκολεύονται στο σκοράρισμα (2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας). Εχουν από μία κομβική απουσία, στους γηπεδούχους λείπει ο Μπρούνο Φελίπε ενώ από την Καρμιώτισσα ο Ντούμπια δηλαδή ο κορυφαίος παίκτης της. Γενικότερα η Ομόνοια έχει 4 συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Καρμιώτισσα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κατά πάσα πιθανότητα θα μεγαλώσει αυτό το σερί και "κολλάμε" το under 4.5 για μία αξιοπρεπή απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιαπωνία-Κροατία G 1.93

Ομόνοια-Καρμιώτισσα 1&under 4.5 1.82

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr