Μάκης Κασσαλιάς

Η αντεπίθεση της Τσέλσι

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 13:48

Με μία "αγγλική" δυάδα θα κάνουμε παιχνίδι την Παρασκευή.

Η αντεπίθεση της Τσέλσι

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχεται σε λονδρέζικο ντέρμπι την Φούλαμ και ποντάρουμε στον συνδυασμό άσου με over 1,5. Οι «μπλε» ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο μισό της σεζόν, με απανωτές απώλειες έμειναν από νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου αλλά φρόντισαν να ενισχυθούν πολύ τον Ιανουάριο ώστε να εξαπολύσουν αντεπίθεση. Και το πρώτο δείγμα ήταν θετικό, 0-0 στην έδρα της Λίβερπουλ αν και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Η Φούλαμ είναι πεσμένη μετά την επιστροφή στη δράση, 2/2 ήττες στο πρωτάθλημα ενώ στο κύπελλο έμεινε στο 1-1 εντός με Σάντερλαντ κινδυνεύοντας πολύ με αποκλεισμό. Μετριότατες εμφανίσεις και στα τρία αυτά ματς, χλωμό να πάρει αποτέλεσμα σε μία έδρα που άλλωστε διαχρονικά δεν τα καταφέρνει.

Στην Τσάμπιονσιπ, θα εμπιστευτώ την Γουέστ Μπρομ για νίκη επί της Κόβεντρι. Εξαιρετική εντός έδρας η Γουέστ Μπρομ μετρώντας έξι σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, σε αυτό το ατού θα βασιστεί για να πάρει μία νίκη που έχει μεγάλη ανάγκη ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος για πλέι οφ. Η Κόβεντρι δεν είναι αμελητέα, ωστόσο εκτός έδρας χάνει αρκετά σε δυναμική (τρεις συνεχόμενες ήττες). Σερί 1-2-3 τρέχουν οι γαλάζιοι ουρανοί, ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέλσι-Φούλαμ 1&over 1,5 2,00

Γουέστ Μπρομ-Κόβεντρι 1 1,80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr