Μάκης Κασσαλιάς

Δυάδα από την MLS

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 13:07

Με επιλογές από το συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών πάμε το Σάββατο

Δυάδα από την MLS

Στην MLS διεξάγεται η 3η αγωνιστική και στο απογευματινό ματς της Σάρλοτ με την Ατλάντα αναμένεται.. φεστιβάλ τερμάτων. Φουλ επιθετικά παίζει η Σάρλοτ μπροστά στο κοινό της, βρίσκει πολλές ευκαιρίες αλλά επιτρέπει και πολλές. Και η Ατλάντα είναι σύνολο που ξεκάθαρα στηρίζεται στην πολύ επικίνδυνη επίθεση όμως αμυντικά δεν παίρνει καλό βαθμό. Φαντάζει σχεδόν απίθανο κάποια εκ των δύο να μείνει στο μηδέν, αυξάνουμε λίγο το ρίσκο με over που κατά πιθανότητα επίσης θα επαληθευτεί.

Πάμε και με τον συνδυασμό άσου και over 1,5 στο Φιλαδέλφεια-Σικάγο. «Δαγκώνει» η Γιούνιον στην Πενσιλβάνια, το κατάλαβε από πρώτο χέρι στην πρεμιέρα το Κολόμπους (4-1) και τώρα είναι η.. σειρά των Φάιαρ, μιας ομάδας που διαχρονικά αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες όταν απομακρύνεται από το Ιλινόις. Ερχεται από μία εντυπωσιακή σεζόν η Φιλαδέλφεια, μετράει 12 συνεχόμενες εντός έδρας νίκη και δείχνει ικανή να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Ο πολύ πιθανός άσος της Φιλαδέλφεια πληρώνει λίγο, το ματς δύσκολα θα “κολλήσει” στο 1-0 και θα το ποντάρουμε μαζί με το επίσης εξαιρετικά πιθανό over 1,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάρλοτ-Ατλάντα G&over 1,91

Φιλαδέλφεια-Σικάγο 1&over 1,5 1,91

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr