Μάκης Κασσαλιάς

Με Ιντερ στο ντέρμπι

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 13:49

Σε κίνδυνο η τετράδα για τους “νερατζούρι” που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν την Γιουβέντους

Με Ιντερ στο ντέρμπι

Στο βελγικό πρωτάθλημα, επιλογή ο άσος από ημίχρονο στο Γάνδη-Εουπεν. Με.. φόρα από την σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ οι γηπεδούχοι, διαλύοντας την Μπασακσεχίρ μέσα στην Τουρκία (1-4) ενώ είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 2-6 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Σε αυτά τα δύο ματς, ο Νιγηριανός επιθετικός Ορμπαν σκόραρε επτά φορές! Στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για να μπει στην τετράδα και έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη σήμερα. Η Εουπεν παλεύει για την σωτηρία της, είναι οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά δεν την βοηθάει η κακή αμυντική λειτουργία (δέχεται πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο). Αναμένεται εύκολη επικράτηση της Γάνδης, την ποντάρουμε από το πρώτο 45λεπτο.

Στο ντέρμπι d’ Italia της Ιντερ με την Γιουβέντους, θα εμπιστευτώ τους “νερατζούρι” και την επίθεση-φωτιά που διαθέτουν. Η Ιντερ πέρασε έστω με ζόρι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και επικεντρώνεται ξανά στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου σε καμία περίπτωση δεν έχει εξασφαλίσει θέση στην τετράδα. Πολύ δυνατή εντός έδρας (11-0-2, με 27-6 γκολ), περιμένω να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό απέναντι στην βέκια σινιόρα” που βρίσκεται μεν σε καλή κατάσταση όμως η αποψινή της αποστολή είναι πολύ δύσκολη ενώ έχει και κάποιες ελλείψεις στην επίθεση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γάνδη-Εουπεν 1/1 2,10

Ιντερ-Γιουβέντους 1 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr