Μάκης Κασσαλιάς

Ανώτερη η Μάντσεστερ Σίτι

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 12:58

Η παρέα του «εξωγήινου» Χάαλαντ μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Μπάγερν

Ανώτερη η Μάντσεστερ Σίτι

Το θερμόμετρο ανεβαίνει απόψε με τους σπουδαίους πρώτους προημιτελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο «Ετιχαντ», Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ζευγάρι που εύκολα θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Φωτιά και λάβρα οι πολίτες μπροστά στο κοινό τους (και γενικότερα βεβαίως), αρκεί να αναφερθεί πως πετυχαίνουν 3,3 γκολ κατά μέσο όρο! Και με την άμυνα να μην είναι το δυνατό σημείο των Βαυαρών, δεδομένου πως το εκτός έδρας παθητικό τους στη διοργάνωση είναι 1,3 γκολ (μέσος όρος που ανέβηκε από τη στιγμή που τραυματίστηκε και ο σπουδαίος Μάνουελ Νόιερ), είναι προφανές πως ο άσος είναι το πρώτο σημείο. Κάπως χαμηλά πάντως το 1,70, προσωπικά θα το συνδυάσω με over 1,5 ώστε να ανέβει σε τιμές διπλασιασμού.

Σίτι-Μπάγερν με μία σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr!

Στην Β’ Τουρκίας, η πρωτοπόρος Σαμσουνσπόρ αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες με αντίπαλο την Τουζλασπόρ και θα ρισκάρω τον άσο από το πρώτο ημίχρονο. Πλώρη για την άνοδο έχουν βάλει οι γηπεδούχοι, που μετά από επτά συνεχόμενες νίκες και αήττητο 20 αγωνιστικών (15-5-0) λύγισαν στην έδρα της Γκέζτεπε. Πολύ αποτελεσματική εντός έδρας η Σαμσουνσπόρ, με έντεκα νίκες σε 15 ματς όπου κατά μέσο όρο σκοράρει περισσότερα από δύο γκολ και κόντρα σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο φαντάζει αδιανόητο να χάσει βαθμούς. Θεωρώ πως θα μπει δυνατά και πάω με 1/1.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαμσουνσπόρ-Τούζλασπορ 1/1 1,91

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν 1&over 1,5 2,00

Μπενφίκα-Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr