Μάκης Κασσαλιάς

Πολλά με λίγα στο "Μουνισιπάλ"

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 14:19

Για νέα ευρεία νίκη επί της Νασιονάλ η Μπράγκα, πρώτο σημείο ο άσος στο Αστον Βίλα-Φούλαμ

Πολλά με λίγα στο

Στο κύπελλο Πορτογαλίας, η Μπράγκα μετά το επιβλητικό πέρασμα με 5-0 από την Μαδέιρα σφραγίζει και τυπικά το εισιτήριο για τον τελικό με νέα νίκη επί της Νάσιοναλ. Τις δύο αντιπάλους δεν χωρίζει μόνο μία κατηγορία αλλά τεράστια διαφορά δυναμικότητας, με την Μπράγκα μάλιστα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (σερί 7-1-0 στο πρωτάθλημα). Αντιθέτως η Νασιονάλ πάνω-κάτω στο ίδιο διάστημα δεν έχει νίκη (0-2-5) και απειλείται άμεσα με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία, η άμυνα της εκτέθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ματς και το ίδιο περιμένω να συμβεί απόψε. Καμία αξία φυσικά στον σκέτο άσο, αλλά αν πονταριστεί από ημίχρονο συνδυαστικά με over.. κάτι γίνεται.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα θέλει και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες υποδεχόμενη την Φούλαμ. Μετά από πέντε απανωτές νίκες η Βίλα αρκέστηκε σε ισοπαλία στην έδρα της Μπρέντφορντ, βεβαίως διατηρείται δυνατά στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ανετοι βαθμολογικά οι Λονδρέζοι έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή μετά τις δύο απανωτές νίκες που ακολούθησαν τις τέσσερις συναπτές ήττες. Πάμε με το κίνητρο συνεπώς, σε οριακά αποδεκτή τιμή ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπράγκα-Νασιονάλ Μαδέιρα 1/1&over 2,05

Αστον Βίλα-Φούλαμ 1 1,82

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr