Μάκης Κασσαλιάς

Κούπα για την Μάντσεστερ Σίτι

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 - 01:22

Οι "πολίτες" έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στην Φλουμινένσε.

Κούπα για την Μάντσεστερ Σίτι

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε δια περιπάτου την Ουράβα στον ημιτελικό (3-0), ενώ οι Βραζιλιάνοι αντιμετώπισαν μεγαλύτερη δυσκολία για να επιβληθούν της Αλ Αχλι Κάιρο (2-0). Παρότι η «Φλου» δεν είναι αμελητέα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να στερήσει από τους «πολίτες» το να γίνουν η τέταρτη αγγλική ομάδα που κατακτά το εν λόγω τρόπαιο. Η ποιότητα της Σίτι είναι… τρομακτική, ο άσος συνδυαστικά με over είναι το βασικό μου σημείο (τα 12/14 πιο πρόσφατα της αγγλικής ομάδας ήταν over).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, παίζω συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Κρόουλι-Γουίμπλεντον. Απρόβλεπτη ομάδα η Κρόουλι, παραγωγική επιθετικά αλλά και με μεγάλα αμυντικά κενά, τα περισσότερα παιχνίδια της «ανοίγουν» (συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 9/10 τελευταία). Πάλεψε όμως υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Μάνσφιλντ, μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Και η Γουίμπλεντον έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, στα τρία από τα τέσσερα τελευταία σκόραρε συνολικά 14 φορές! Στο πιο πρόσφατο αν και ήταν κυρίαρχη αρκέστηκε σε «λευκή» ισοπαλία στο Σάλφορντ. Προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Τρόφι συντρίβοντας εκτός έδρας την Πόρτσμουθ με 2-5 (!), ενώ έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (17) από ότι εντός (15).

Στο Ντονκάστερ-Μπράντφορντ το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους και κυκλώνω το διπλό. Η Ντονκάστερ υπέστη ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από την Μόρκαμ (0-5), δείχνοντας πολύ άσχημη εικόνα. Πρόσφατα προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Τρόφι (3-0 την Νότιγχαμ u21), ενώ αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Πιτέρμπορο (2-1). Αντιθέτως η Μπράντφορντ είναι μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την άφιξη του έμπειρου Γκρέιαμ Αλεξάντερ, πέρασε αλώβητη και από το Τζίλιγχαμ (0-2), πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με 15-1 γκολ! Πληρώνει καλά το διπλό και δεν θα το προσπεράσω.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι-Φλουμινένσε 1&over 1,95

Κρόουλι-Γουίμπλεντον G&over 2,25

Ντονκάστερ-Μπράντφορντ 2 2,47

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr