Μάκης Κασσαλιάς

Πλώρη για άνοδο η Μάνσφιλντ

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 00:10

Η αγωνιστική βελτίωση της Σάλφορντ δεν φοβίζει την ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ που λογικά θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς την Λιγκ1.

Πλώρη για άνοδο η Μάνσφιλντ

Στα αγαπημένα πρωταθλήματα της αγγλικής Λιγκ2 και των Ηνωμένων Πολιτειών θα στηριχτώ το Σάββατο με μία ολλανδική “πινελιά”. Αρχή από το νησί, όπου μου αρέσει ο συνδυασμός άσου και over στο Μάνσφιλντ-Σάλφορντ. Πλώρη για την άνοδο έχει βάλει η Μάνσφιλντ, εδώ και καιρό έχει εδραιωθεί στην δεύτερη θέση της κατάταξης δείχνοντας πως έχει όλα τα φόντα για να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο. Πάντως στο πιο πρόσφατο είχε απώλειες, ηττήθηκε στην έδρα της Γουόλσολ λίγες ημέρες μετά το ασύλληπτο 9-2 επί της Χάρογκειτ που ήταν και το τρίτο της διαδοχικό τρίποντο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Σάλφορντ βρίσκεται σε ανοδική φάση είναι η αλήθεια, η έλευση του νέου τεχνικού Καρλ Ρόμπινσον τρέχοντας αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (4-4-0). Αλλά και πάλι δεν μπορεί να συγκριθεί ποιοτικά με τους γηπεδούχους, που μεταξύ άλλων διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Ο άσος είναι το πρώτο σημείο, εξίσου πιθανό το over (4/5 τελευταία της Μάνσφιλντ, 9/12 της Σάλφορντ που μετράει έξι συνεχόμενα γκολ-γκολ και τα συνδυάζω.

Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας μου αρέσει και το over στο Σάτον-Κόλτσεστερ. Σε όλο και πιο δύσκολη θέση οι Λονδρέζοι, παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση μετρώντας 17 αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-9-7, 0-5-4 στα ματς με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον). Επιπλέον έχουν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Όχι ότι η Κόλτσεστερ έλκει, κάθε άλλο, έχει με την σειρά της μεγάλα κενά στα μετόπισθεν και εκτιμώ πως το σκορ θα πάρει διαστάσεις.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ηνωμένων Πολιτειών, καλή περίπτωση μοιάζει ο άσος στο Οστιν-Μινεσότα. Φουλ επιθετικό σύνολο διαθέτουν οι Τεξανοί, ιδιαίτερα μπροστά στο κοινό τους αρέσκονται στο να «πνίγουν» τον αντίπαλο με την πίεση τους. Αν και δεν έχουμε φετινό δείγμα, περιμένω να μπουν με το.. δεξί κόντρα στην Μινεσότα η οποία δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την σεζόν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Κλείσιμο με Α’ Ολλανδίας και το over στο Βααλβάικ-Φορτούνα Σιτάρντ, επιλογή που προκύπτει με τα.. μπούνια βάσει παράδοσης και ταιριάζει απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία τουλάχιστον των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάνσφιλντ-Σάλφορντ 1&over 2,35

Σάτον-Κόλτσεστερ over 1,86

Βααλβάικ-Φορτούνα Σιτάρντ over 2,02

Οστιν-Μινεσότα 1 2,05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr