Μάκης Κασσαλιάς

Με πονταρίσματα τερμάτων

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 02:23

Οδεύοντας στο τέλος της σεζόν, σε πολλά ματς φαντάζει προτιμότερη η ενασχόληση με τα τέρματα

Με πονταρίσματα τερμάτων

Στην Λιγκ2 Αγγλίας, πάω με τον συνδυασμό άσου και over στο Στόκπορτ-Ακρινγκτον. Η Στόκπορτ πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Νοτς Κάουντι (2-5), έβδομο διαδοχικό τρίποντο (με 21-4 γκολ) εξασφαλίζοντας και το πρωτάθλημα, ενώ από την προηγούμενη αγωνιστική είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην Λιγκ1 (όπου έπαιξε για τελευταία φορά την σεζόν 2009-10). Εντός έδρας έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας (14-5-3, με 44-15 γκολ) και η λογική λέει πως θα επιβληθεί και με σχετική ευκολία της αδιάφορης βαθμολογικά και εμφανώς ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα Ακρινγκτον (σερί 1-2-4, 2-3-8). Πέραν του περίπου δεδομένου άσου είναι πολύ πιθανό και το over, έτσι έληξαν τα 10/11 πιο πρόσφατα ματς των φιλοξενούμενων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από το πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, κρατάω το over στο ΝΥ Σίτι-Ουάσινγκτον. Ποιοτικοί πλην ασταθείς οι «πολίτες», τους αδικεί η έως τώρα συγκομιδή των μόλις οκτώ βαθμών σε ισάριθμα ματς. Μπροστά στο κοινό της η ΝΥ Σίτι είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη και ασφαλώς φαβορί απέναντι στην DC United, η οποία διαχρονικά αποδυναμώνεται μακριά από την πρωτεύουσα. Ωστόσο θα προτιμήσω τα γκολ από τον άσο, ακριβώς εξαιτίας του ότι και οι δύο ομάδες είναι αρκετά απρόβλεπτες αλλά με δεδομένες επιθετικές αρετές.

Over, συνδυαστικά με γκολ-γκολ, θα ποντάρω και σε ένα ματς της Λιγκ1 Σκωτίας. Η Κόουβ Ρέιντζερς υποδέχεται την Αλόα και μοιάζει πολύ πιθανό το σκορ να πάρει διαστάσεις. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Κόουβ Ρέιντζερς επιτεύχθηκαν 22 γκολ, ενώ στις δύο τελευταίες εξορμήσεις της Αλόα επιτεύχθηκε ο εν λόγω συνδυασμός (ήττα 2-1 από Κέλτι Χαρτς, νίκη 1-5 επί της Στέρλινγκ Αλμπιον). Και η παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι.. φωνάζει για αρκετά τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Στόκπορτ-Ακρινγκτον 1&over 2,00

Κόουβ Ρέιντζερς-Αλόα G&over 1,92

ΝΥ Σίτι-Ουάσινγκτον G&over 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr