Μάκης Κασσαλιάς

Με τρεις επιλογές

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 - 00:42

Σε Γαλλία, Βέλγιο και CONCACAF Τσάμπιονς Καπ θα δοκιμάσω την τύχη μου την Τετάρτη.

Με τρεις επιλογές

Στο Σαμπιονά, κυκλώνω το διπλό από ημίχρονο στο Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν. Σε πολύ καλή κατάσταση οι Παριζιάνοι, ήδη έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα… παρατήσουν τα εναπομείναντα ματς. Το πλουσιότατο ρόστερ τους άλλωστε καθιστά απαγορευτικό κάτι τέτοιο. Η Λοριάν είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες της κατηγορίας δίνοντας μάχη παραμονής, έχει πολύ μεγάλη ανάγκη βαθμούς αλλά μπορεί να πάρει απέναντι σε έναν φοβερό και τρομερό αντίπαλο; Κομματάκι.. χλωμό το κόβω, το διπλό από ημίχρονο αποτελεί επιλογή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στα πλέι οφ Βελγίου, θα εμπιστευτώ την Κλαμπ Μπριζ για νίκη απέναντι στην Γκενκ. Ντεμαράζ τίτλου πραγματοποιεί η Κλαμπ Μπριζ, έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής την ώρα που η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόνφερερνς Λιγκ σε βάρος του ΠΑΟΚ. Η Γκενκ έχει καλή παρουσία στα πλέι οφ με τρεις νίκες στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, αλλά η προσεχής δοκιμασία της είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν βλέπω να την.. βγάζει καθαρή.

Κλείσιμο με τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ CONCACAF με αντιπάλους Κολόμπους και Μοντερέι, όπου θα ποντάρω στο over. Δύο ομάδες με πολύ αποδοτικές επιθέσεις που όμως δεν παίρνουν τον ίδιο καλό βαθμό στο αμυντικό κομμάτι, γκολ και θέαμα αναμένονται στο Οχάιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν 2/2 2,10

Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ 1 1,85

Κολόμπους-Μοντερέι over 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr