Μάκης Κασσαλιάς

Τριάδα για δεκαπλασιασμό

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 01:06

Γεμάτο σπουδαία ματς το πρόγραμμα, με αρκετούς τελικούς κυπέλλου καθώς πέραν από το εγχώριο Παναθηναϊκός-Αρης σήμερα θα απονεμηθεί η κούπα σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Σκωτία.

Τριάδα για δεκαπλασιασμό

Από τα προαναφερόμενα ματς, στοιχηματικά θα με απασχολήσει ο τελικός του FA Cup ανάμεσα στις μισητές συμπολίτισσες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ. Στο «Γουέμπλεϊ» φυσικά το πολύ μεγάλο ματς, με δεδομένη πάντως την διαφορά δυναμικότητας που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Οι «σίτιζενς» μόλις κατέκτησαν το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, κάτι που για να καταφέρεις στην Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να έχεις σούπερ ομάδα και η Σίτι είναι τέτοια, θέλοντας να γίνει και η πρώτη που κατακτά δύο σερί νταμπλ στη χώρα. Απέναντι σε μία επίθεση που πετάει φωτιές (κοντά στα τρία γκολ κατά μέσο όρο σκοράρει η Σίτι), είναι πολύ δύσκολο να ελπίζει σε κάτι η Γιουνάιτεντ, όχι ότι είναι αμελητέα αλλά αυτόν τον αντίπαλο δεν θα μπορέσει να τον κοιτάξει στα μάτια.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο ελβετικό πρωτάθλημα, ποντάρισμα στον άσο από ημίχρονο στο Γιουνγκ Μπόις-Βίντερτουρ. Η ημέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων, τα «λιοντάρια» της Βέρνης δεν έχουν αντίπαλο στα μέτρα τους εντός συνόρων, το αποδεικνύουν επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια το ίδιο και φέτος έχοντας «κλειδώσει» τον τίτλο. Η Βίντερτουρ έχει διαγράψει καλύτερη πορεία από το αναμενόμενο, βρίσκεται στην έκτη θέση (αν και με αρνητική διαφορά τερμάτων) αλλά χρειάζεται ακόμα πολλά.. ψωμιά για να διεκδικεί αποτελέσματα από την μακράν ισχυρότερη ομάδα της χώρας.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ορλάντο-Κολόμπους «φωνάζει» για γκολ. Τα «λιοντάρια» δεν πάνε και τόσο καλά φέτος και έχουν ανάγκη για μία μεγάλη νίκη που θα τους δώσει ώθηση, ποια καλύτερη ευκαιρία από το να την πετύχουν κόντρα στους πρωταθλητές. «Αφελές» αμυντικά φέτος το Κολόμπους αλλά με πολύ μεγάλες επιθετικές αρετές, αναμένεται θέαμα στην Φλόριντα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουν. 1/1&over 1,5 2,05

Γιουνγκ Μπόις-Βίντερτουρ 1/1 2,25

Ορλάντο-Κολόμπους G&over 2,10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr