Νίκος Ζελιαναίος

Τριάδα με ρίσκο!

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 13:28

Δύσκολο σε πρόβλεψη το κουπόνι της Δευτέρας αλλά έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με τα διπλό των Λίνγκμπι και Μιάλμπι και τον άσσο της Νοτς Κάουντι!

Τριάδα με ρίσκο!

Αρχή με το διπλό της Λίνγκμπι επί της Νικόμπινγκ στο πρωτάθλημα της Β Δανίας δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Λίνγκμπι με νίκη εξασφαλίζει την 2η θέση και την απευθείας άνοδό της στα… σαλόνια της Α Δανίας και δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία απέναντι στην παντελώς αδιάφορη Νικόμπινγκ. Η τελευταία έχει 5 ήττες στα έξι τελευταία της ματς και έχει ρίξει λευκή πετσέτα. Η Λίνγκμπι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και φέτος μετρά ήδη 2 νίκες (1-2 και 5-0) επί της Νικόμπινγκ σε τρία ματς.

Δεύτερη επιλογή το διπλό της Μιάλμπι επί της Σούντσβαλ στο καταληκτικό ματς της 9ης αγωνιστικής της Α Σουηδίας. Η Σούντσβαλ είναι η προσωποποίηση της απογοήτευσης με 1 νίκη και 7 ήττες σε 8 ματς (7-22 γκολ) ενώ από την άλλη πλευρά η Μιάλμπι μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Η Μιάλμπι έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες εκτός έδρας αλλά είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και αυτή την φορά μπορεί να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Τελευταία επιλογή ο άσσος της Νοτς Κάουντι επί της Γκρίμσμπι στα πλέι οφ ανόδου (ημιτελικά) από τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας στην Λιγκ 2. Η Νοτς Κάουντι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα με 6 νίκες και 2 ήττες στα τελευταία της 8 ματς σε αντίθεση με την Γκρίμσμπι, η οποία έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 4 προηγούμενα παιχνίδια της. Η ομάδα από το Νότιγχαμ είναι πολύ δυνατή στο “Μίντοου Λέιν” με 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες στην κανονική περίοδο και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο με τον άσσο να προσφέρεται στο 2,00!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΙΚΟΜΠΙΝΓΚ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ 2 (1,50)

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΜΙΑΛΜΠΙ 2 (2,25)

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ 1 (1,98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr