Νίκος Ζελιαναίος

Ρόζενμποργκ και Κρουζέιρο!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 13:14

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου με παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα γούστα και θα ψάξω την τύχη μου με την Ρόζενμποργκ στην Α Νορβηγίας και την Κρουζέιρο στην Β Βραζιλίας!

Ρόζενμποργκ και Κρουζέιρο!

Τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και το… θερμόμετρο του στοιχήματος ανεβαίνει στους 335 αγώνες από όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη. Το Βέλγιο μπαίνει στο... κόλπο μαζί με την Αυστρία και την Γ Γερμανίας και έτσι οι επιλογές μας αυξάνονται θεαματικά. Όλα αυτά αν μέσω των αγώνων του Β προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και θα ήταν φρόνιμο να αποφύγουμε τις ομάδες που εμπλέκονται στις δύο αυτές διοργανώσεις αφού είναι αξίωμα στο στοίχημα να χάνουν βαθμούς πριν τα Ευρωπαϊκά του ματς.

Αρχή με Α Νορβηγίας και τον άσσο της Ρόζενμποργκ επί της Τρόμσο. Η ιστορική ομάδα του Τροντχάιμ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς. Στην αντίπερα όχθη η Τρόμσο έχει πάρει την κατιούσα και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα έξι τελευταία της μας (μία ήττα και πέντε ισοπαλίες). Η Ρόζενμποργκ παραμένει αήττητη στο Λέρκενταλ με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και η Τρόμσο δεν έχει νίκη εκτός έδρας με 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Επίσης η παράδοση είναι υπέρ του άσσου με την Ρόζενμποργκ να έχει 4 νίκες και 1 ήττα στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς κόντρα στην Τρόμσο από τις 28/08/16 και μετά.

Η Κρουζέιρο αντιμετωπίζει την Μπαϊα Σαλβαδόρ για την 20η αγωνιστική και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πάουλο Πετζολάνο φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και μέσα στο «Μινεϊράο» παραμένει αήττητη με το απόλυτο 9Χ9 νίκες. Η Κρουζέιρο έχει σημειώσει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς αλλά απέναντι στην Μπαϊα αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Η Μπαϊα έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια της και διεκδικεί την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια της Βραζιλίας αλλά απέναντι στην Κρουζέιρο θα περάσει δύσκολο βράδυ. Υπέρ της Κρουζέιρο συνηγορεί και η παράδοση καθώς παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς με την Μπαϊα με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες από τις 12/09/2014 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

230. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΤΡΟΜΣΟ 1

260. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΜΠΑΪΑ ΣΑΛΒΑΔΟΡ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr