Νίκος Ζελιαναίος

ΠΑΟΚ και Μπρόντμπι!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 13:50

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε με έστειλαν στον... κουβά στο χθεσινό κουπόνι αλλά ευελπιστώ σε ανάκαμψη σήμερα με τον άσσο του ΠΑΟΚ και τον άσσο της Μπρόντμπι!

ΠΑΟΚ και Μπρόντμπι!

Στο Γιουρόπα Λιγκ θα εμπιστευθώ τον ΠΑΟΚ και την Μπρόντμπι. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα στον αγώνα ρεβάνς του εις βάρος του 3-0. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα παίξει φουλ επίθεση αφού χρειάζεται νίκη με 3 γκολ διαφορά για να προκριθεί και η Λέφσκι δεν είναι δα και καμιά υπερδύναμη. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί αλλά θεωρώ αδύνατο να μην νικήσει!

Στη συνέχεια θα ρισκάρω στην Μπρόντμπι που αντιμετωπίζει στην Δανία την Πογκόν Στσζέτσιν, στον αγώνα ρεβάνς του 1-1 της Πολωνίας. Η Μπρόντμπι έχει το πλεονέκτημα της έδρας και είναι πιο έμπειρη από την ομάδα της Πολωνίας. Ο άσσος με απόδοση 2,08 είναι πραγματικό δέλεαρ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας 1

Μπρόντμπι - Πογκόν Στσζέτσιν 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.