Νίκος Ζελιαναίος

Δυάδα από το Σαμπιονά και η Βάσκο Ντα Γκάμα!

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 12:46

Θυμίζει κάτι από Σαββατοκύριακο το σημερινό κουπόνι αφού όλος ο πλανήτης κινείται σε ποδοσφαιρική τροχιά και έχω ξεχωρίζει μια τριάδα με δύο άσσους από το Σαμπιονά και την ιστορική Βάσκο Ντα Γκάμα στην Β Βραζιλίας…

Δυάδα από το Σαμπιονά και η Βάσκο Ντα Γκάμα!

Η Μονπελιέ υποδέχεται την Αζαξιό στην 5η αγωνιστική της Α Γαλλίας και μπορεί να πάρει τους βαθμούς της νίκης αν λάβουμε υπόψη τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Ολιβιέρ Νταλ’Ογκλιό έχει ξεκινήσει θετικά την σεζόν και συγκεκριμένα μετρά δύο νίκες και δύο ήττες σε τέσσερα ματς. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της στο Σαμπιονά με το επικό 7-0 μέσα στο γήπεδο της Μπρεστ. Στην αντίπερα όχθη η Αζαξιό απογοητεύει και δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης. Η Αζαξιό έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς φέτος και είναι ήδη το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Μονπελιέ μετρά πέντε σερί εντός έδρας νίκες επί της Αζαξιό με συνολικό σκορ 11-1 γκολ! Ο άσσος με απόδοση 2,02 είναι πραγματικό δέλεαρ!

Συνέχεια με το παιχνίδι Λιλ – Νις στο «Μετροπόλ» επίσης για την 5η (εμβόλιμη) αγωνιστική στο Σαμπιονά. Η Λιλ έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε 4 ματς φέτος και με εξαίρεση την ήττα-συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει παρουσιάσει καλή εικόνα. Την περασμένη Παρασκευή (26/08) νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Αζαξιό και περιμένει τη Νις με άγριες διαθέσεις. Η Νις δεν πείθει και δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης. Ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ 1-1, κόντρα σε Τουλούζ και Στυρασβούργο αλλά στη συνέχεια γνώρισε δύο ήττες, με σκορ 1-0 από την Κλερμόν εκτός έδρας και με σκορ 3-0 από την Μαρσέϊγ εντός έδρας. Στα έξι τελευταία ματς των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, η Λιλ μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, από την 1η Φεβρουαρίου 2019 και μετά. Ο άσσος προσφέρεται σε τιμή 2,00 (μέσος όρος των κορυφαίων μπουκ του εξωτερικού) και αξίζει το ρίσκο!

Η Βάσκο Ντα Γκάμα αντιμετωπίζει την Γκουαρανί για την 27η αγωνιστική στην Β Βραζιλίας και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του υπηρεσιακού τεχνικού Εμίλιο Φάρο (αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Σόουζα) έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα έξι τελευταία της ματς, απολογισμός μέτριος για μια ομάδα που θέλει να έχει αξιώσεις ανόδου. Η Βάσκο προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες στα ματς με CSA και Μπαχία και δεν έχει περιθώριο για νέα αποτυχία κόντρα στην εκ των ουραγών Γκουαρανί. Η ομάδα από το Ρίο Ντε Τζενάιρο έχει πέσει στην 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια της Βραζιλίας και… καίγεται για νίκη. Η Γκουαρανί δίνει μάχη για την παραμονή της αλλά εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμική της με μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι στις 25/07/21 Βάσκο Ντα Γκάμα – Γκουαρανί 4-1!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονπελιέ – Αζαξιό 1

Λιλ – Νις 1

Βάσκο Ντα Γκάμα – Γκουαρανί 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr