Νίκος Ζελιαναίος

Τριάδα με Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Παναθηναϊκό και Μπόκα Τζούνιορς!

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 13:05

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα με παιχνίδια-φωτιά σε όλο τον κόσμο. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Παναθηναϊκός στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ έχουν καλή τύχη ενώ από εκεί και πέρα θα ρισκάρω και στην Μπόκα Τζούνιορς…

Τριάδα με Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Παναθηναϊκό και Μπόκα Τζούνιορς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ φιλοξενεί την Νιουκάστλ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Οι «μπέμπηδες» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι τελευταία τους ματς και δεν έχουν περιθώριο για… γκέλα για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ). Η Νιουκάστλ έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς και βρίσκεται σε ανοδική πορεία αλλά ακόμη και έτσι είναι υποδεέστερη της Μάντσεστερ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και απέναντι στη Νιουκάστλ διατηρεί φοβερή παράδοση με έξι νίκες και μία ισοπαλία σε σύνολο επτά αγώνων από τις 26/12/2014 και μετά.


Η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει την Νιούελς Ολντ Μπόις για την 26η (προτελευταία) αγωνιστική στην Αργεντινή και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Ούγκο Ιμπάρα και τους παίκτες του προκειμένου να παραμείνουν σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου. Η Νιούελς την Πέμπτη αργά το βράδυ ηττήθηκε 2-0 από την Τίγκρε ενώ Μπόκα την περασμένη Τετάρτη νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Σαρμιέντο και συμπλήρωσε 13 σερί ματς αήττητη με δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Νιούελς δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο και απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς έχει άσχημες αναμνήσεις με επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες σε σύνολο δέκα αγώνων εντός και εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από τις 7/06/2015 και μετά.


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πραγματοποιήσει φοβερό ξεκίνημα με επτά νίκες σε ισάριθμα ματς (12-2 γκολ) ενώ η Λαμία έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες (3-6 γκολ). Ο Κυπελλούχος Ελλάδας έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό φέτος με παίκτες πρώτης γραμμής, δηλαδή με τους Σποράρ, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Μάγκνουσον, Τσερίν, Γκανέα και μαζί με τους Αϊτορ (8 γκολ), Παλάσιος (1 γκολ), Ιωννίδη, Καμπέτση, Πέρεθ, Κουρμπέλη φέρεται ικανός για μεγάλα πράγματα. Η Λαμία δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Σημειώστε ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην Λαμία και συγκεκριμένα έχει τρεις σερί νίκες από την σεζόν 2020-21 και μετά ενώ γενικότερα έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ ματς, εντός και εκτός έδρας, από την σεζόν 2019-20 και μετά!


ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Νιουκάστλ 1

Λαμία – Παναθηναϊκός 2

Νιούελς Ολντ Μπόις – Μπόκα Τζούνιορς 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.