Νίκος Ζελιαναίος

Νόργουϊτς και Μίλαν!

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 15:18

Η Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Σάλτσμπουργκ στο φινάλε των ομίλων της διοργάνωσης ενώ από εκεί και πέρα θα ρισκάρω και στον άσσο της Νόργουϊτς στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας!

Νόργουϊτς και Μίλαν!

Η Νόργουϊτς υποδέχεται στο «Κάροου Ρόουντ» την ΚΠΡ για την 19η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και θέλει νίκη για να παραμείνει σε τροχιά απευθείας ανόδου. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ νίκησε 3-1 την Στόουκ στο τελευταίο της παιχνίδι και έδειξε σε καλή κατάσταση ενώ από την άλλη πλευρά η ΚΠΡ ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Μπέρμιγχαμ και προβλημάτισε. Η Νόργουϊτς είναι αξιόπιστη εντός έδρας με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και η ΚΠΡ εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, δηλαδή είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Νόριτς μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς με την ΚΠΡ από την σεζόν 2010-11 και μετά.

Η Μίλαν υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ στο τελευταίο της παιχνίδι στον 5ο όμιλο και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην φάση των «16» της διοργάνωσης. Η Μίλαν προκρίνεται και με ισοπαλία αφού έχει ένα βαθμό διαφορά από την ομάδα της Αυστρίας αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα αγωνιστεί για τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ από την Σάλτσμπουργκ και το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές της ορέξεις. Η Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική έκανε επίδειξη δύναμης και διέλυσε με σκορ 4-0 εκτός έδρας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ η Σάλτσμπουργκ ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από την Τσέλσι. Σημειώστε ότι η Μίλαν έχει θετική παράδοση με δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τρία ματς κόντρα στην Σάλτσμπουργκ. Στις 28/09/1994 Μίλαν – Σάλτσμπουργκ 3-0 και στις 7/12/1994 Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 0-1. Στο ματς του πρώτου γύρου Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νόργουϊτς – ΚΠΡ 1

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr