Νίκος Ζελιαναίος

Σημεία με κίνητρο!

Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - 14:08

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση. Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Μ. Σαββάτου και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με βάση το κίνητρο...

Σημεία με κίνητρο!

Η Έβερτον υποδέχεται στο «Γκούντισον Παρκ» την Φούλαμ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και θα παίξει τα… ρέστα της για τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στην μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Σον Ντάιτς βρίσκεται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού ενώ η Φούλαμ είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού δεν κινδυνεύει και παράλληλα δεν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Η Έβερτον έχει σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της στο «Γκούντισον Παρκ» σε αντίθεση με την Φούλαμ, η οποία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με μία ισοπαλία και τέσσερις σερί ήττες από τις 24/02/23 και μετά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Έβερτον διατηρεί φοβερή παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια της με την Φούλαμ και συγκεκριμένα αριθμεί δεκατέσσερις νίκες και μία μόλις ήττα στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια της από τις 16/03/2002 και μετά.

Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ για την 28η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για την περσινή κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Άϊντραχτ δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία της ματς με τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες και από φαβορί για έξοδο στην Ευρώπη, ξέπεσε στην 7η θέση και κινδυνεύει. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία της ματς με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Γκλάντμπαχ έχει ξεμείνει από στόχους αφού δεν κινδυνεύει και δεν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη και μακριά από το γήπεδο της είναι αναξιόπιστη με τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης μετρά τρεις νίκες (3-1, 4-2 και 4-0) και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς με την Γκλάντμπαχ από την σεζόν 2018-19 και μετά.

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον είναι αυτό στο «Ίγουντ Παρκ» ανάμεσα σε Μπλάκμπερν και Χαλ για την 42η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Μπλάκμπερν «καίγεται» για νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ ενώ η Χαλ δεν ένα κανένα κίνητρο αφού έχει διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Χαλ δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς και η Μπλάκμπερν είναι δυνατή εντός έδρας με 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπλάκμπεν μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες επί της Χαλ από την σεζόν 2018-19 ενώ επικράτησε με σκορ 1-0 στο ματς του πρώτου γύρου στις 29/10/22. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσσος αξίζει το ρίσκο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Έβερτον – Φούλαμ 1 (1,97)

Άϊντραχτ Φρ. – Γκλάντμπαχ 1 (1,71)

Μπλάκμπερν – Χαλ 1 (1,85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr