Στέφανος Γιωτάκης

Διπλά στις Κάτω Χώρες!

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 17:41

Γκενκ και Αλκμααρ μας… στέλνουν ταμείο

Διπλά στις Κάτω Χώρες!

Στις Κάτω Χώρες θα… ψάξουμε τον δρόμο προς το ταμείο. Με βασικό κριτήριο την φόρμα επιλέγουμε δύο λογικά διπλά, που μπορούν να συνδυαστούν και με πονταρίσματα τερμάτων.

Θα ξεκινήσω με Ολλανδία και το συνδυαστικό διπλό της Αλκμααρ στο Βααλβάικ. Το κύπελλο αποτελεί παραδοσιακά πολυτέλεια για την μικρή Βααλβάικ που παλεύει πρωτίστως για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν έπεισε πάντως στο τελευταίο ματς όπου ηττήθηκε εύκολα από την Βίλεμ. Τα χαμόγελα περισσεύουν αντιθέτως στην Αλκμααρ που έχει βρει για τα καλά ρυθμό. Ξεκίνησε μουδιασμένα την σεζόν, αλλά πλέον έχει βρει για τα καλά ρυθμό και μετρά 10-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της ισχυρής Αϊντχόφεν και συνεχίζει έτσι με… φόρα την καταδίωξη των πρωτοπόρων, θα αγωνιστεί και στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Λογικό φαβορί η φορμαρισμένη Αλκμααρ και το διπλό προσφέρεται αναμενόμενα σε αδιάφορη τιμή. Θα ρισκάρουμε και θα το συνδυάσουμε με γκολ/γκολ.

Στο γειτονικό Βέλγιο θα εμπιστευθούμε την Γκενκ για διπλό στην έδρα της Λέουβεν. Με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία, οι Λίμπουρχερς ξαναβρίσκουν ρυθμό και συνεχίζουν την καταδίωξη της κορυφής Η Λέουβεν αποτελεί μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της κατηγορίας, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο και δεν δείχνει ικανή για κάτι περισσότερο πέραν της παραμονής στην κατηγορία. Η Γκενκ σταδιακά ανεβάζει στροφές, έχει ευκαιρία να παγιωθεί στην πρώτη οκτάδα και δεν θα την σπαταλήσει. Λογικό το διπλό που έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά, μπορεί μάλιστα να συνδυαστεί και με over για τους πιο τολμηρούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Βααλβάικ Αλκμααρ 2 & Goal/goal 2.40

Λέουβεν – Γκενκ 2 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr