Στέφανος Γιωτάκης

Εύκολα η Γάνδη

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 17:58

Παιχνίδι σε Κάτω Χώρες με συνδυαστικά διπλά σε Ολλανδία και Βέλγιο. 

Εύκολα η Γάνδη

Σε δύο combo επιλογές θα ποντάρουμε στο νέο γεμάτο πρόγραμμα. Ακολουθούμε φόρμα και κίνητρο και εμπιστεύομαστε τα... βαριά χαρτιά στα πρωταθλήματα Βελγίου και Ολλανδίας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΟΥΠΕΝ - ΓΑΝΔΗ

Λίγες ημέρες μετά το μαχητικό 2-2 στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, η Εουπεν δεν κατάφερε να συγκρατήσει την Αντερλεχτ για το πρωτάθλημα στο δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων σε λίγες ημέρες. Σε σταθερή καθοδική πορεία καθώς μετρά μόλις μια νίκη στα 15 τελευταία ματς και κατάφερε να μπλέξει σε σενάρια παραμονής. Ανέτοιμος ο βασικός στόπερ και αρχηγός Αματ, πάγια εκτός ο φορ Νουχου, διαθέσιμος ο νεοφερμένος Τζέγκο. Η Γάνδη προερχόταν από το χειρότερο φετινό σερί (0-4-1) και από ήττα στον προημιτελικό κυπέλλου από την Μπριζ, αλλά έδωσε απαντήσεις στο ματς πρωταθλήματος και με το πρώτο τρίποντο στο 2022 ξαναμπήκε στο κόλπο να προλάβει την τετράδα. Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Ενγκαντέ, ξανά εκτός ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Μπεζούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Εουπεν βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και δεν πείθει. Η Γάνδη πήρε τη νίκη που ήθελε και έχει τον πρώτο λόγο. «Παίζεται» το διπλό (1.90).

ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς από το… πουθενά απάντησε στο Γκρόνινγκεν, αλλά η τύχη στέρεψε και οι καλύτεροι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Η ήττα πιστοποίησε το ντεφορμάρισμα της, για πρώτη φορά φέτος συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα. Την Πέμπτη αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Ναϊμέγκεν στα προημιτελικά του κυπέλλου, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Σε εντυπωσιακή κατάσταση η Αλκμααρ που έχει βρει για τα καλά ρυθμό. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αϊντχόφεν ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε της Βααλβάικ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Αήττητη στα 15 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Χατζηδιάκος (17/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Ντεφορμέ και κουρασμένη η Γκό Αχέντ Ιγκλς, συνδυάζουμε το διπλό με under 3,5 (2.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr