Στέφανος Γιωτάκης

Με Άντερλεχτ στο 3.00!

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 17:15

Παιχνίδι στο Βέλγιο, με combo bets στα φαβορί της ημέρας...

Με Άντερλεχτ στο 3.00!

Η Ουνιόν χρειάστηκε ένα ημίχρονο ουσιαστικά για να καταβάλει την αντίσταση της Σαρλερουά και φαντάζει δικαίως φαβορί κόντρα σε μια ντεφορμέ ομάδα. Με την 5η νίκη στα επτά τελευταία δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση και συντηρεί το όνειρο του τίτλου. Η Εουπεν ήταν τρακαρισμένη για περίπου μια ώρα, όταν μείωσε στο σκορ, πήρε κουράγια και απείλησε την Μπριζ αλλά εν τέλει δέχτηκε και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση. Ούτε η αλλαγή τεχνικού (Βαλκάνης αντί Κράμερ) έφερε λύση, συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη και δεν πείθει πως μπορεί να προβληματίσει το φαβορί. Συνδυάζουμε τον άσο με under στο 2.32.

Επιμένουμε στο Βέλγιο με το συνδυαστικό διπλό της Αντερλεχτ. Σερί τέλος για την Λέουβεν, που ήταν ανταγωνιστική στο Σιντ Τρουίντεν αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό και δύσκολα θα προβληματίσει την Αντερλεχτ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχασε έδαφος από την οκτάδα αλλά ο αρχικός στόχος της παραμονής φαντάζει πλέον ορατός. Η Αντερλεχτ πραγματοποίησε μια ώριμη εμφάνιση και δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Γκενκ. Οι «μωβ» πανηγύρισαν το τρίτο κολλητό τρίποντο, παγιώθηκαν στην πρώτη τετράδα και αφήνουν υποσχέσεις. Η Λέουβεν θα αγωνιστεί πλέον χωρίς άγχος και μπορεί να βάλει δύσκολα στην φορμαρισμένη Αντερλεχτ. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα λαθέψουν πάντως, μπορούν να συνδυάσουν το διπλό με γκολ/γκολ στο 3.00.

Το σημερινό πρόγραμμα στην γειτονική Ολλανδία δεν εμπνέει αντιθέτως για ανάλογα πονταρίσματα. Η Καμπούρ έχει… ξεφουσκώσει και θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες από την Φορτούνα που εσχάτως παρουσιάζεται βελτιωμένη στην προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από τα χαμηλά. Δεν βγαίνει άκρη και στο ματς της με απουσίες, αλλά παραδοσιακα ανταγωνιστικής εντός έδρας Χεράκλες επί της ουραγού, αλλά αήττητης στο 2022, Τσβόλε. Θα εμπιστευθούμε εν τέλει τη Γκρόνινγκεν που μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Βίλεμ και να επαληθεύσει τον άσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ουνιόν – Εουπεν: 1 & Under 3,5 (2.32)
Λεουβεν – Αντερλεχτ: 2 & G (3.00)
Γκρόνινγκεν – Βίλεμ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr