Στέφανος Γιωτάκης

«Καθαρίζει» ο Χακπό!

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 - 14:25

Παιχνίδι με φαβορί και γκολ στο Κονφερενς Λιγκ

«Καθαρίζει» ο Χακπό!

Σε επιλογές από την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κατέληξα στο νέο κουπόνι, καθώς τα φαβορί είναι πιο «ευδιάκριτα» συγκριτικά με το Τσάμπιονς και το Γιουροπα Λιγκ.

Η Σλάβια Πράγας πραγματοποίησε μια από τις εκπλήξεις των πλέι οφ και θα αποτελέσει την βάση της τριάδας. Με δύο νίκες όπου σκόραρε έξι φορές και με κομβικό το διπλό στο πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενερμπαχτσέ και αφήνει υποσχέσεις. Έχει ανεβάσει για τα καλά ταχύτητα, προέρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της Πράγας επί της Σπάρτα που την διατήρησε στην κορυφή στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Μετρά έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αποτελεί λογικό φαβορί κόντρα στην Λίντσερ που περισσότερο… βολεύτηκε από την ευνοϊκή κλήρωση στον όμιλο και πήρε την πρωτιά, ενώ δεν πείθει εκτός συνόρων.

Θα ποντάρω και στο συνδυαστικό γκολ/γκολ με over της αναμέτρησης της Μπόντο Γκλιμτ με την Αλκμααρ. Η Μπόντο πραγματοποιεί την πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία στην ιστορία της, είχε δείξει τις δυνατότητες της από την φάση των ομίλων, δείχνοντας μάλιστα… αντοχές καθώς τον Ιανουάριο παραχώρησε τέσσερις βασικούς. Αρέσκεται στα υψηλά σκορ, όπως και η Αλκμααρ που ήταν εξαιρετική στον όμιλο και κλείδωσε ουσιαστικά την πρωτιά από την 4η αγωνιστική, διατηρώντας στην συνέχεια και το αήττητο. Δεν κρύβει τους υψηλούς στόχους για περαιτέρω διάκριση στην διοργάνωση, έχει βρει άλλωστε για τα καλά ρυθμό εσχάτως. Περιμένω και τις δύο ομάδες να σκοράρουν και το 2.00 στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over κρίνεται αποδεκτό.

Χακπό, εσύ σούπερ σταρ!

Τέλος, θα κλείσω με επιλογή ρίσκου και τον συνδυαστικό άσο της Αϊντχόφεν επι της Κοπεγχάγης. Η PSV επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πιο εύκολα από ότι δείχνουν τα σκορ, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διάχυτη η πίστη για διάκριση, η κλήρωση επιτρέπει ελπίδες. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις, πρωταγωνιστεί σε τρία μέτωπα. Προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από άνετο 3-1 επί της Γκρόνινγκεν και με τέσσερις σερί νίκες, συνεχίζει την καταδίωξη της κορυφής. Αήττητη με την Κοπεγχάγη (1-1-0), γενικότερα μετρά 4-0-0 εντός έδρας με ομάδες από την Δανία. O άσος έχει πάρει ήδη παιχνίδι και θα ρισκάρω, ποντάροντας σε γκολ και από τον εξαιρετικό Χακπό που φέτος έχει… βγει μπροστά στα δύσκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:


19:45, Σλάβια Πρ. – Λίντσερ 1 1.75
22:00, Μπόντο Γκλιμτ – Αλκμααρ 2 & G 2.00
22:00, Αϊντχόφεν – Κοπεγχάγη 1+ Γκολ Χακπό 3.35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr