Στέφανος Γιωτάκης

«Παιχνίδι» στο 2.00!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 16:47

Σε Κάτω Χώρες και στα όρια του 2.00 «παλεύουμε» στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

«Παιχνίδι» στο 2.00!

Θα ξεκινήσω με την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και τον combo άσο της Αλμίρε επί της Χέλμοντ. Η Αλμίρε ξεκίνησε με το δεξί την τέταρτη περίοδο που αποτελεί και την τελευταία ελπίδα να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ. Έχει βρει ρυθμό εσχάτως με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία και μπορεί να επικρατήσει εύκολα της «λίγης» Χέλμοντ. Η Χέλμοντ συνέχισε την κατρακύλα της, γνωρίζοντας την έκτη ήττα στα οκτώ τελευταία ματς. Αποκαρδιωτική η έως τώρα σεζόν, μοναδικός ρεαλιστικός στόχος η αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Στην μεγάλη κατηγορία της χώρας, θα ποντάρουμε στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο ματς της Αλκμααρ με την Τβέντε. Η Αλκμααρ ανέβασε στροφές στο τελευταίο ημίωρο και έκαμψε την αντίσταση της Ναϊμέγκεν. Εχει βρει για τα καλά ρυθμό και με 11-3-0 μπήκε στο κόλπο για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Κουβαλά πάντως κούραση από ευρωπαϊκό ματς και περιμένουμε να τα βρει σκούρα από την αξιόπιστη Τβέντε. Η ομάδα του Ρον Γιθανς βρίσκεται σε σταθερά υψηλές πτήσεις, έχει ηττηθεί μόνο από τον πρωτοπόρο Αγιαξ στα τελευταία 14 ματς και δεν αποχωρίζεται τις πρώτες θέσεις.

Τέλος, θα κλείσω με τον συνδυαστικό άσο της Σερκλ Μπριζ επι της Κορτράικ. Έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια μετρά η φιλοξενούμενη που φαίνεται να έχει ρίξει λευκή πετσέτα, αναφορικά με την διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη 8αδα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι… τρέχουν για την 8αδα και ο συνδυαστικός άσος έχει τύχη.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:


Αλμίρε – Χέλμοντ 1 & Over 2,02
Αλκμααρ – Τβέντε Over & G 2.27
Σερκλ Μπριζ – Κορτράικ 1 & Οver 1,5 1.97

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr