Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί η Σαρλερουά!

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 15:49

Οι γηπεδούχοι έχουν την… τιμητική τους στην προτεινόμενη τριάδα όπου θα «ενισχύσουμε» τρία φαβορί με πονταρίσματα τερμάτων.

Θέλει και μπορεί η Σαρλερουά!

Ξεκίνημα με Β΄ Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Ρόντα επί του Αγιαξ Β’ Η Ρόντα μπορεί να μην «έπιασε» απόδοση προηγούμενων αγωνιστικών αλλά παρουσιάστηκε σοβαρή στο Αλκμααρ και χάρη σε ένα… χαζό αυτογκολ κατάφερε να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς. Σε εντυπωσιακή κατάσταση με πέντε νίκες στα έξι τελευταία και κατάφερε έτσι να μπει στο κόλπο ακόμα και για την απευθείας άνοδο. Αμφίβολος ο συνήθως βασικός στόπερ Γιένσεν (29/2). Από την άλλη, οι Αμστερντάμερς κινούνται και φέτος στα γνώριμα ανταγωνιστικά που σκοράρουν με συνέπεια. Over 3,5 τα έξι από τα οκτώ τελευταία ματς και περιμένω ουσιαστικά… μια από τα ίδια.


Ώρα πλέι οφ για την Σαρλερουά. Οι «ζέβρες» ορίζουν την μοίρα τους στο τελευταίο ματς της σεζόν καθώς με νίκη εξασφαλίζουν το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα που δίνει την ευκαιρία για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα πέντε τελευταία ματς έχουν ηττηθεί μόνο από την φορμαρισμένη Αντερλεχτ και δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία για το καθοριστικό τρίποντο. Η Ζ. Βάρεγκεμ είναι σε… διακοπές, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία παρότι μετρά πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς. Φόρμα και κίνητρο αβαντάρουν τον άσο και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων, το σκορ μπορεί να ξεφύγει.


Τέλος, θα κλείσω με τον combo άσο της Αϊντχόφεν επί της Βααλβάικ. Η μετρά έξι νίκες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία ματς και συνεχίζει την καταδίωξη του Αγιαξ. Περιμένω μια άνετη επικράτηση επί της Βααλβάικ, που παλεύει πάντως όλα τα ματς και δεν… κρύβεται φέτος σε κάθε έδρα. Ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές, αλλά με συνδυαστικό γκολ/γκολ ξεπερνά το 2.50 και θα βρεθεί έτσι στο παιχνίδι μου.


EKTIMHΣΕΙΣ:

Ρόντα – Αγιαξ Β’ 1 & Οver 2,5 2.18
Σαρλερουά – Ζ. Βάρεγκεμ 1 & Over 2,5 2.08
Αϊντχόφεν – Βααλβάικ 1 & G 2.52

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr