Στέφανος Γιωτάκης

Πάρτι για Ρόντα!

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 - 16:36

Ο συνδυαστικός άσος της Ρόντα αποτελεί την βασική επιλογή στο «γεμάτο» πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Πάρτι για Ρόντα!

Ξεκίνημα με τον combo άσο της Ρόντα επί της Χέλμοντ. Η Ρόντα είναι σταθερά ανταγωνιστική φέτος, «τρέχει» ένα αήττητο επτά αγωνιστικών ενώ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία 19 ματς και έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ. Η Χέλμοντ μετρά τρεις σερί ήττες και έξι στα επτά τελευταία και δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση σε μια ακόμη αρνητική σεζόν. Λογικός ο άσος και θα τον συνδυάσω με ποντάρισμα τερμάτων.

Καθοριστικό φαντάζει το ματς για την Αλμίρε που ψάχνει να… σώσει την σεζόν με την κατάκτηση της 4ης περιόδου. Η ομάδα του Αλεξ Πάστοορ δεν «προλαβαίνει» μια θέση στα πλέι οφ βάσει της βαθμολογίας και ελπίζει μόνο μέσω της πρωτιάς της τέταρτης περιόδου. Με πέντε νίκες σε έξι ματς υποχώρησε στην 2η θέση και έτσι δεν «αντέχει» νέα απώλεια βαθμών. Η Μπρέντα κινείται στην μετριότητα φέτος, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα τελευταία ματς και ο άσος θα «χωρέσει» στο παιχνίδι μας.

Τέλος ποντάρω στο φεστιβάλ τερμάτων στον τελικό κυπέλλου Ολλανδίας, ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και τον Αγιαξ. Η Αϊντχόφεν μετρά μόλις μια ήττα στα τελευτάια 16 ματς σε σε όλες τις διοργανώσεις και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Ο Αγιαξ μετρά στο πρωτάθλημα 15 νίκες στα τελευταία 17 ματς αλλά εσχάτως έχει χάσει την συνέπεια στην άμυνα, με… μαζεμένα γκολ/γκολ με over. Περιμένω μια από τα ίδια και ο συνδυασμός πληρώνει στο 1.85.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Αλμίρε – Μπρέντα 1 1.92
Ρόντα – Χέλμοντ 1 & Over 3,5 2.10
Αϊντχόφεν – Αγιαξ Over & G/G 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr