Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί η Γκρόνινγκεν!

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 - 15:00

Σε δύο δυνατούς άσους και ένα ποντάρισμα τερμάτων θα… παλέψουμε με το θηρίο στο νέο «γεμάτο» κουπόνι!

Θέλει και μπορεί η Γκρόνινγκεν!

Ξεκίνημα με την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και το… κλασικό ποντάρισμα στα γκολ! Η Τέλσταρ έχει ξεμείνει από στόχους και θα παλέψει απλώς για ένα καλύτερο τελικό πλασάρισμα. Φέτος, αποτελεί μια από τις πιο… σταθερές ομάδες της κατηγορίας στα «μεγάλα» σκορ και περιμένω μια από τα ίδια κόντρα στην επίσης επιθετική ΦΚ Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι μετρούν εννέα γκολ/γκολ με over στα δέκα τελευταία ματς, η ΦΚ Αϊντχόφεν οκτώ στα 11 τελευταία και έτσι το σκορ μπορεί να… ξεφύγει!

Συνεχίζω με την πρεμιέρα στα πλέι οφ Βελγίου όπου ο άσος της Μαλίν επί της Σαρλερουά έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά. Η Μαλίν παρά την ήττα στην τελευταία αγωνιστική από την φορμαρισμένη Μπριζ
είχε εξασφαλίσει το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα και δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για την πρωτιά. Η ήττα άλλωστε στο «Γιαν Μπρέιντελ» ήταν η πρώτη μετά από επτά αγωνιστικές σε μια γενικότερα ανταγωνιστική σεζόν. Η Σαρλερουά έχει πολλές μεταπτώσεις πάντως η απόδοση της, έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 3-2-3 και περιμένω να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στο «Αχτέρ ντε Καζερνέ». Σε εξαιρετική τιμή ο άσος, θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

Tέλος, θα κλείσω με έναν δυνατό άσο στην Α’ Ολλανδίας. Ώρα πλέι οφ για τη Γκρόνινγκεν που καλείται να σώσει την σεζόν με το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα και την συμμετοχή της στα πλέι οφ Ευρώπης. Οι Βόρειοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στον δεύτερο γύρο και ορίζουν έτσι την μοίρα τους για το πλασάρισμα στην 8η θέση πέντε στροφές πριν το φινάλε. Το ματς με την Χεράκλες είναι στα μέτρα τους καθώς οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην κατηγορία και το τρίποντο κρίνεται επιτακτικό. Ο άσος προσφέρεται στο άκρως αποδεκτό 2.00.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Τέλσταρ – ΦΚ Αϊντχόφεν Over & G 1.90
Μαλίν – Σαρλερουά 1 2.27
Γκρόνινγκεν – Χεράκλες 1 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr