Στέφανος Γιωτάκης

Βήμα πλέι οφ για Χέρενφεν!

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 16:44

Ο άσος της Χέρενφεν επί της ντεφορμέ Καμπούρ θα αποτελέσει την βασική επιλογή των επόμενων ημερών.

Βήμα πλέι οφ για Χέρενφεν!

Φεστιβάλ τερμάτων αναμένονται στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου της Β΄ Κατηγορίας Ολλανδίας και στην αναμέτρηση της Ντεν Μπος με την Ρόντα, το σκορ μπορεί να… ξεφύγει. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει από στόχους και στα τελευταία ματς δεν πείθουν αμυντικά, όπως άλλωστε έπρατταν και στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Η Ρόντα παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική, έχει παγιωθεί σε θέση πλέι οφ χάρη κυρίως στην εντυπωσιακή επιθετική της γραμμή. Το «φτηνό» διπλό έχει τον πρώτο λόγο, αλλά θα προτιμήσουμε το over 3,5 περιμένοντας ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Στην «μεγάλη» κατηγορία της χώρας, θα εμπιστευθώ την Χέρενφεν κόντρα στην παραπαίουσα Καμπούρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από άδικη ήττα στο Αλκμααρ που έβαλε τέλος σε ένα εντυπωσιακό αήττητο πέντε αγωνιστικών. Χάρη πάντως στα τελευταία θετικά αποτελέσματα, έχει μπει στο κόλπο των πλέι οφ και δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία για ένα τρίποντο κόντρα στην ντεφορμε Καμπούρ. Η φιλοξενούμενη δείχνει ανήμπορη να απεγκλωβιστεί από το αγωνιστικό αδιέξοδο του δευτέρου γύρου που μετρά 1-1-10 που μοιραία την κατρακύλησε βαθμολογικά και δεν της δίνω τύχη στο «Αμπε Λένστρα».


Τέλος, θα ρισκάρω με τον άσο σε draw no bet της Αντβέρπ με την Ουνιόν. Η Αντβέρπ ξεκίνησε με το… αριστερό στα πλέι οφ και μοιραία απέκτησε μπελάδες καθώς ενδέχεται η τέταρτη θέση να μην δώσει απευθείας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να «μπλέξει» με έναν ακόμα γύρο πλέι οφ. Το ματς με την Ουνιόν είναι κομβικό για την συνέχεια της και έτσι περιμένω την ομάδα του Μπριαν Πρίσκε να αντιδράσει. Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο μοιρασμένο και έτσι ρισκάρω με τον άσο έστω και σε draw no bet.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Ντεν Μπος - Ρόντα Over 3,5 2.18
Χέρενφεν – Καμπούρ 1 1.88
Αντβερπ – Ουνιόν 1 DNB 2.35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr