Στέφανος Γιωτάκης

Με γκολ και… νεύρα!

Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 14:27

Σε «ειδικές» επιλογές κατέληξα στο πρόγραμμα της Τρίτης, με πονταρίσματα σε γκολ και κάρτες στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το ντέρμπι ανόδου της Τσάμπιονσιπ.

Με γκολ και… νεύρα!

Εβδομάδα κρίσης καθώς το τριήμερο διεξάγονται οι επαναληπτικές αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στην πρώτη ανάγνωση, τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν τον πρώτο λόγο αν και προσφέρονται σε «διαβασμένες» τιμές στα περισσότερα ματς. Την Τρίτη, δοκιμάζω την τύχη στο «φανταχτερό» Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και σε μια επιλογή από το ντέρμπι της Μπορνμουθ με την Νότιγχαμ στην Τσάμπιονς Λιγκ.


Στην ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Λίβερπουλ και το σκορ και πρωτίστως η εικόνα του πρώτου ματς δίνουν τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που έχει τον πρώτο λόγο και στην ρεβάνς. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή, αγγίζει πάντως το 2.00 με συνδυαστικό over 1.5 για τους αρκετούς που περιμένουν τους reds να επαληθεύσουν τον φαβοριτισμό τους και στο ματς της Ισπανίας. Περιμένω πάντως πιο μοιρασμένο ματς αυτή την φορά και οι γηπεδούχοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στο φαβορί. Το αμφίτερμα προσφέρεται στο «διαβασμένο» 1.57 και έτσι θα ρισκάρω και θα επιλέξω το 1-1 anytime score στο πιο… ελκυστικό 2.35.


Στην Τσάμπιονσιπ, η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Νότιγχαμ σε μια αναμέτρηση που θα καθορίσει εν πολλοίς την απευθείας άνοδο στην Premier League. Ο άσος κοντράρεται τις τελευταίες ώρες καθώς η Νοτιγχαμ έχει βρει για τα καλά ρυθμό και με διπλό αλλάζει τις ισορροπίες στην μάχη της ανόδου. Περιμένω ένα ματς με… αρκετό ξύλο, όπως δείχνει και το υψηλό line, αξίζει πάντως το ρίσκο στο ανταγωνιστικό 2.07 στο over 5,5 κάρτες καθώς το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε «διαβασμένη» τιμή. Με τον ίδιο συλλογισμό, το ντέρμπι ανόδου θα έχει νεύρα από νωρίς και περιμένω πρώτη κάρτα να υποδειχτεί πριν το 27ο λεπτό.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ 1-1 anytime score 2.35
Μπορνμουθ – Νότιγχαμ Over 5,5 κάρτες 2.07
Μπορνμουθ – Νότιγχαμ κάρτα πριν το 27’ 1.83

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr