Στέφανος Γιωτάκης

Φινάλε με γκολ και Γκενκ!

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 02:05

Το διπλό ελπίδας της Γκενκ στο Σαρλερουά προσφέρεται στο «ελκυστικό» 2.08 ενώ στην τελευταία αγωνιστική της Β΄ Ολλανδίας αναμένονται φεστιβάλ τερμάτων!

Φινάλε με γκολ και Γκενκ!

Θα ξεκινήσω με τα πλέι οφ Conference League Βελγίου και το διπλό της Γκενκ στο Σαρλερουά. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στα πλέι οφ και οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται ορθώς το φαβορί για την κατάκτηση ενός υπερπολύτιμου τρίποντου. Δύο ματς, δύο ήττες στα πλέι οφ για την Σαρλερουά που μοιραία έμεινε πλέον στο -7 από την κορυφή του ομίλου και ξεμένει από ρεαλιστικές ελπίδες για την πρωτιά. Οι Λίμπουρχερς από την άλλη, είναι η μοναδική ομάδα που μετρούν δύο στα δύο στα πλέι οφ και παρότι ξεκίνησαν από την 4η θέση, τρέφουν πλέον βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Το διπλό προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή, παρότι τις τελευταίες ώρες έχει πάρει την… κατιούσα.


Συνεχίζω με την γειτονική Ολλανδία όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στην «μικρή» κατηγορία της χώρας. Παραδοσιακά, η τελευταία αγωνιστική έχει «υψηλά» σκορ, ιδίως στις αναμετρήσεις χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Θα ποντάρω αρχικά στο combo οver 3,5 & g/g στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν Β΄ με τη Ντόρντρεχτ. Οι γηπεδούχοι έχουν επαληθεύσει το συγκεκριμένο σημείο στα επτά από τα δέκα τελευταία ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι και στα δύο τελευταία. Περιμένω μια από τα ίδια…όπως οι εταιρείες, που προσφέρουν τον συνδυασμό στο 2.32.


Ποντάρω και στο over 3,5 της αναμέτρησης Ουτρέχτης Β’ – Φένλο. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν ξεμείνει από στόχους και τουλάχιστον παρουσιάζονται πιο επιθετικοί όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα, προερχόμενοι από πέντε κολλητά over 3,5. Βελτιωμένη η Ουτρέχτη Β΄ που εσχάτως σκοράρει με άνετη και έτσι… περιμένω το σκορ να ξεφύγει και το 2.25 κρίνεται αποδεκτό.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Σαρλερουά – Γκενκ 2 2.08
Αϊντχόφεν Β’ – Ντόρντρεχτ Over 3,5 & G 2.32
Ουτρέχτη – Φένλο Over 3,5 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr