Στέφανος Γιωτάκης

«Φεστιβάλ» τερμάτων στο Ρότερνταμ!

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 12:57

Οι αριθμοί» φωτογραφίζουν υψηλό σκορ στο ματς της Εξέλσιορ με την Ρόντα και το combo bet τερμάτων αποτελεί την βασική επιλογή της ημέρας.

«Φεστιβάλ» τερμάτων στο Ρότερνταμ!

Το συνδυαστικό διπλό της Λίβερπουλ και τα ισπανικά φαβορί ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Παραδοσιακά πάντως, αποφεύγω τις «φανταχτερές» λίγκες και θα επιλέξω δύο επιλογές τερμάτων από λιγότερο διαφημισμένα πρωταθλήματα.


Ξεκινώ με τα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού στην αγαπημένη Ολλανδία και το συνδυαστικό over με γκολ/γκολ στην αναμέτρηση της Εξέλσιορ με την Ρόντα. Και οι δύο ομάδες ποντάρουν στην επίθεση όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί καθώς οι γηπεδούχοι σημείωσαν 82 γκολ σε 38 αγωνιστικές φέτος ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 77! Χωρίς τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ περιμένω ένα «ανοιχτό» ματς που μπορεί να ξεφύγει στο σκορ όπως συνηθίζεται στα ματς των δύο ομάδων (4/5 over με συνδυαστικό γκολ/γκολ). Τον ίδιο συλλογισμό πάντως… υιοθετούν και οι μπουκ που προσφέρουν την συγκεκριμένη επιλογή στο «διαβασμένο» 1.83.


Τέλος, θα δοκιμάσω την τύχη μου και στην Σκωτία όπου επιλέγω ένα ποντάρισμα τερμάτων λόγω… προκλητικής απόδοσης. Η «ασθμαίνουσα» Νταντί… κουβαλά μια σειρά από αρνητικές πρωτιές και ψάχνει ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων (αν όχι θαυμάτων) για να αποφύγει την τελευταία θέση. Η φόρμα της δεν πείθει για να την εμπιστευθούμε παρότι η Χιμπέρνιαν είναι αδιάφορη και θα αγωνιστεί με απουσίες. Θα προσπεράσω τον άσο και θα ρισκάρω στο γκολ/γκολ που προσφέρεται στο υψηλότατο 2.05.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Εξέλσιορ – Ρόντα Over & G 1.83
Νταντί – Χιμπέρνιαν G 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr