Στέφανος Γιωτάκης

Φιέστα με Τάντιτς!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 00:10

Τα… νεύρα στο ντέρμπι παραμονής και το combo του Αγιαξ με γκολ του αρχηγού Τάντιτς ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα.

Φιέστα με Τάντιτς!

Προτελευταία στροφή με… εκκρεμότητες στην Eredivisie με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε κάθε βαθμολογικό επίπεδο. Το κίνητρο περνά πλέον σε πρώτο πλάνο με χαρακτηριστικό παράδειγμα το διπλό της Βίλεμ στο Καμπούρ που άνοιξε στο 2.90 αλλά έχει «περάσει» πλέον φαβορί, παρότι οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς διπλό από τις 25 Σεπτεμβρίου!


Θα ξεκινήσω με το απόλυτο ντέρμπι παραμονής όπου η 16η Σπάρτα υποδέχεται την 18η Καμπούρ. Και οι δύο ομάδες αφυπνίστηκαν στις τελευταίες εβδομάδες και απέκτησαν ελπίδες για τον απεγκλωβισμό από τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα και η αποψινή αναμέτρηση κρίνεται κομβική για την συνέχεια τους. Περιμένω ένα ματς όπου τα νεύρα θα… ξεχειλίζουν και έτσι θα προσπεράσω σημείο, ποντάροντας σε κίτρινη κάρτα πριν το 33ο λεπτό στο αποδεκτό 1.85.


Στο Αμστερνταμ, ο Αγιαξ υποδέχεται την Χέρενφεν και με νίκη κατακτά τον 36ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι εσχάτως αλλά δεν πιστεύω πως μπορούν να χαλάσουν το… πάρτι των Αμστερντάμερς. Ο Αίας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο αλλά οι τιμές στον άσο είναι αναμενόμενα αδιάφορες και έτσι θα συνδυάσω τη νίκη τους με γκολ του αρχηγού Τάντιτς στο πιο… τίμιο 2.05.

Τέλος, θα κλείσω με τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over της Βααλβάικ με την Χεράκλες. Μονόπλευρο ουσιαστικά το κίνητρο, αλλά οι Αλμελόερς δεν είναι ομάδα που χαρίζεται και μπορεί να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Δεν μπλέκουμε με σημείο καθώς οι γηπεδούχοι δεν αποτελούν… υπόδειγμα σταθερότητας, θα προτιμήσω φεστιβάλ τερμάτων και συνδυάζω το over με γκολ/γκολ που αβαντάρεται από τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων.

EKTIΜΗΣΕΙΣ

Σπάρτα Ροτ. – Τσβόλε κίτρινη κάρτα πριν το 33’ (1.85)
Αγιαξ – Χέρενφεν 1 & γκολ Τάντιτς (2.05)
Βααλβάικ – Χεράκλες Over & G (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr