Στέφανος Γιωτάκης

Με Ρόντα και late goal στο ντέρμπι!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 03:15

Τελευταίο Σάββατο με «γεμάτο» πρόγραμμα και ακολουθούμε αριθμούς και κίνητρο, επιλέγοντας πονταρίσματα τερμάτων.

Με Ρόντα και late goal στο ντέρμπι!

Οι περισσότερες λίγκες κατεβάζουν… ρολά και σταδιακά θα «μπλέξουμε» με σκανδιναβικές λίγκες και λοιπές… ποδοσφαιρομάνες. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου, δοκιμάζω την τύχη μου πρωτίστως στα πλέι οφ των Κάτω Χωρών με μια… πινελιά από τον «τελικό» Ευρώπης ανάμεσα στον Αρη με την ΑΕΚ.

Ξεκινώ με τα πλέι οφ Βελγίου και το… φεστιβάλ τερμάτων στην αναμέτρηση της Σαρλερουά με την Μαλίν. Η Σαρλερουά έμεινε με μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα ματς των πλέι οφ και έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες να προλάβει την πρωτιά στον όμιλο. Μια από τα ίδια για την Μαλίν, που ήταν άτυχη κόντρα στην Γάνδη και η τρίτη κολλητή ήττα έβαλε τέλος και στις μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά. Και οι δύο ομάδες… ξέμειναν έτσι από στόχους για τα δύο τελευταία ματς όπου θα αγωνιστούν με αλλαγές. Περιμένω μια αναμέτρηση χωρίς σκοπιμότητες, που μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και ποντάρω στο over 3,5 (2.27).

Στον επαναληπτικό αγώνα της Ρόντα με την Εξέλσιορ, θα εμπιστευθώ τους γηπεδούχους με συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων. Η Ρόντα ανέβασε στροφές στην επανάληψη όπου απάντησε σκοράροντας δις σε ένα δίλεπτο και άγγιξε μάλιστα την ανατροπή. Οι Λίμπουρχερς αήττητοι από τις 23/10 εντός έδρας (13 ματς) και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην κουρασμένη Εξέλσιορ που μετρά πλέον πέντε κολλητές ισοπαλίες και επτά ματς χωρίς ήττα. Συνδυάζω τον άσο με over 1,5 (2.05).

Τέλος, θα κλείσω με late goal στο ντέρμπι Ευρώπης του Αρη με την ΑΕΚ. Καθοριστικό ματς και για τις δύο ομάδες καθώς ο νικητής εξασφαλίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έτσι στο «Βικελίδης» θα… πέσουν κορμιά. Ματς… τελικός όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ και ποντάρω σε φινάλε θρίλερ, με late goal (μετά το 68’)στο 1.88.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σαρλερουά – Μαλίν Over 3,5 2.18
Ρόντα – Εξέλσιορ 1 & Over 1,5 2.05
Αρης – ΑΕΚ γκολ μετά το 68’ 1.88

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.