Στέφανος Γιωτάκης

Με Γκενκ για την ανατροπή!

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 02:18

Ο άσος της Γκενκ κόντρα στην Γάνδη θα αποτελέσει την βασική επιλογή στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Με Γκενκ για την ανατροπή!

Η τελευταία αγωνιστική της Α΄Ολλανδίας ξεχωρίζει στα… μάτια μου καθώς για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια υπάρχει φινάλε θρίλερ τόσο για την ομάδα που θα αγωνιστεί στα πλέι οφ Ευρώπης όσο και για τις ομάδες της ουράς.

Οι τιμές στα περισσότερα φαβορί έχουν… κατρακυλήσει με… τρανό παράδειγμα τον άσο της Βίλεμ, που παρότι… σέρνεται στον δεύτερο γύρο, προσφέρεται πλέον σε τιμές κάτω του 2.00 κόντρα στην υποψήφια Ευρωπαία Ουτρέχτη! Θα εμπιστευθώ αντιθέτως την Χέρενφεν κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούν την 8η θέση. Ποντάρω στην φόρμα, με τον άσο να έχει πάρει επίσης την κατιούσα και να προσφέρεται πλέον στο 1.90. Ποντάρω και στην εξόρμηση του πρωταθλητή Αγιαξ στο Αρνεμ κόντρα στην Φιτέσε. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός για τον με απουσίες και… μεθυσμένο μετά την φιέστα τίτλου, Αγιαξ. Προσπερνώ σημείο, κρατώ τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over (1.90).

Στο γειτονικό Βέλγιο θα εμπιστευθώ την Γκενκ κόντρα στην Γάνδη. Ώρα μηδέν για την Γκενκ που… παίζει τα ρέστα της στην προτελευταία στροφή των πλέι οφ. Οι Λίμπουρχερς τα… δίνουν όλα για την πρωτιά του ομίλου και η αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Γάνδη αποκτά βέβαια χαρακτήρα τελικού, καθώς ακόμα και η ισοπαλία τους αφήνει εκτός του επόμενου γύρου των πλέι οφ. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο ουσιαστικά, καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται χωρίς πίεση έχοντας ήδη εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς κατέκτησαν το κύπελλο. Φόρμα και κίνητρο «φωτογραφίζουν» τον άσο που προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γκενκ – Γάνδη 1 2.22
Χέρενφεν – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1 1.90
Φιτέσε – Αγιαξ Over & G 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr