Στέφανος Γιωτάκης

Ρίσκο με Εξέλσιορ!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 02:09

Στα γνώριμα ολλανδικά… λημέρια και στο πρόγραμμα της Τετάρτης, με μια πινελιά με γκολ από την «μικρή» κατηγορία της Σουηδίας.

Ρίσκο με Εξέλσιορ!

Ξεκινώ με τα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού στην Ολλανδία. Η Εξέλσιορ «επέζησε» στον πρώτο γύρο και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρόντα «χτίζοντας» ψυχολογία για το πιο απαιτητικό τεστ με την 16η της Α΄Κατηγορίας. Το κλίμα στην Χεράκλες πάντως κρίνεται κάτι παραπάνω από βαρύ. Από το… πουθενά σχεδόν βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή και η νευρικότητα είναι διάχυτη στο εσωτερικό της.

Στα τέσσερα τελευταία ματς αποκόμισε μόλις έναν βαθμό, στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από την ιδίων στόχων Σπάρτα, ενώ ολοι σχεδόν οι ουραγοί κατέκτησαν τρίποντα και έτσι… κατρακύλησε στην 16η θέση. Η 16η θέση έφερε την απομάκρυνση του τεχνικού Βόρμουτ και θα πορευτεί με υπηρεσιακό στα πλέι οφ. Βίοι αντίθετοι συνεπώς για τις δύο ομάδες και έτσι αξίζει το ρίσκο στον άσο έστω και με draw no bet στο 2.27.

Επιμένω στην… θέα των υπογείων και θα δοκιμάσω την τύχη μου και στο… φανταχτερό πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας. Η Βαστέρας κοντράρεται με την Γιόνκεπινγκ σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ. Και οι δύο ομάδες είναι… τσακωμένες με την άμυνα, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν 5/7 γκολ/γκολ ενώ και τα επτά ματς των φιλοξενούμενων έχουν εξελιχθεί σε γκολ-γκολ και over 2,5 γκολ για την ομάδα από την Σόδρα. Περιμένω μια από τα ίδια και επιλέγω ασιατική επιλογή στα γκολ με over 2,75 ευελπιστώντας σε τουλάχιστον τρίας γκολ την αναμέτρηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Εξέλσιορ Ροτ. – Χεράκλες 1 DNB 2.27
Βαστέρας – Γιόνκεπινγκ Over 2,75 1,87

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr